Najdi forum

Se to računa kot pohota ?

Težave imam s svojo novo ljubeznijo in sicer s starejšim moškim. Razlika v letih je 20 let. Vse lepo in prav, klici, pozornost, srečanja…. Ni še izpustil kakšen klic do sedaj ali sms.

Sem pa opazila sledeče, da sledi izivalno oblečenim damam na druzbenih omrežiih, in vcasih pošlje prošnjo tudi kakšni starejši lepo oblečeni vdovi ali samski starejši ženski , ki sicer niso razgaljene.

Nekak ne prideva z besedo na dan zaradi tega ker je tudi meni zoprno povedati , da si pogledam vcasih njegov profil.

Nekako se mi zdi da kljub vsej pozornosti ki mi jo namenja ima vseeno potrebo pogosto biti aktiven na družbenih omrežjih.
Včasih je poslovne narave, za ostali cas ki ga tam porabi pa ne vem kaj pocne.

Kaj naj z njim v prihodnje , če je sploh smiselno nadaljne druženje ki lahko privede do globlje naveze , kjer bodo prepirčkanja okoli vsega tega.

    Ali samo dramatiziram?
Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Spoštovani,

kadar se osebi porajajo dvomi v partnerjevo zvestobo, se je koristno  vprašati ali so dvomi utemeljeni ali ne. Recimo ali so se dejansko pojavili signali, ki vzbujajo dvom ali pa je mogoče oseba sama pretirano sumničava in se ne dogaja nič nenavadnega. V vašem primeru je videti, da signali (partnerjevo sledenje izzivalno oblečenim ženskam) upravičeno zbujajo vsaj kanček dvoma. Glede na to, da je veza nova, je zdaj pravi čas, da se razčisti kaj je na stvari. Tako razčiščevanje v prvih fazah vzpostavljanja partnerstva je zelo koristno. Lahko pripelje do razrešitve vprašanja, partner zadevo ustrezno pojasni, vi ste pomirjeni in tako postopoma zgradita zaupanje in iskrenost, ki sta glavna stebra kvalitetne ljubezni. Lahko pa razčiščevanje pripelje tudi do drugačne razrešitve. Partner pojasni, da želi ohraniti tak način zabave ali celo da ga zanimajo odnosi z več ženskami. Vi tako veste pri čem ste in se lažje odločate naprej, kaj je za vas sprejemljivo kaj pa ne. Skratka, menim, da ne dramatizirate, ampak so vaši pomisleki utemeljeni. Ta neprijetna čustva vas motivirajo, da zedeo razčistite in razrešite.

Lep pozdrav,
Uroš Drčić

*** mag. Uroš Drčić, transakcijski analitik - psihoterapevt *** m: 031 336 452 *** e: [email protected] url: revitacenter.si

Si že na začetku vse povedala. Razlika je 20 let, pač razen v kolikor res ni neka izjemna varijanta človeka, to ne gre.

Realnost je takšna, da on išče žrtve, kot si že navedla, vdove ipd., ti pa imaš (žal) očitno nek daddy issue. Pač nobeden normalen moški ni z 20 let mlajšo, ker bi bil lahko tvoj oče. Zdej ali nima morale, ali je psihič, pa boš ti sama bolje vedela.

Kaže pa glede na napisano, da je predator.

New Report

Close