Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Zasvojenost in pomoč se spomnite “moje zasvojenke”, ki je grozila s samomorom

se spomnite “moje zasvojenke”, ki je grozila s samomorom

Zgodba se je odvijala kar nekaj časa nazaj in moram reči, da mi je punca v vsem tem času, čeprav sva se z moje strani spoznali le po službeni poti, prirasla k srcu.

Zato sem že od danes zjutraj, ko sem izvedela, da je umrla v cvetu mladosti, zelo zelo žalostna.

Lep pozdrav vsem, imejte se radi!

Smrt je vedno žalostna, ko umre mlad človek še bolj. Vam Tjaša naj bo v tolažbo to, da ste bili pozitivna oseba v njenem življenju. Srečno!

Lep pozdrav! Suzana Društvo Projekt Človek Tel:059 711 796

Na žalost jo je mama pustila na cedilu. Ne takrat, ko se je pojavil problem zasvojenosti, ampak že prej, ko je bila majhna punčka. Mami je na žalost več pomenil drug moški. Da je tragedija še večja, je zaradi prevelikega odmerka mamil pred časom umrl tudi njen brat, na katerega je bila zelo, zelo navezana in takrat se je začela njena pot navzdol. Meni je res tako hudo, da jokam že celo dopoldne.

tjaša , žal mi je. Žal mi je, da ti je hudo in da se dogajajo taki “razpleti”.
Iz vrstic, ki si jih napisala, je razvidno, da si dober človek, zato bodi ponosna na to in vozi naprej z dvignjeno glavo.
Očitno so včasih razni družinski dogodki in razmere preveč boleče, da bi jih mogli prehoditi ali prebrodi. Včasih ne znamo, včasih smo od vsega tega utrujeni in takrat v sili potrebe izberemo izhod, ki se zdi najbolj logičen. Če pa je pravilen ali ne, žal ne moremo vedeti. Žal je samomor boleč za okolico. Žal.

New Report

Close