Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost se še ne vidi in testforless

se še ne vidi in testforless

Kot sem izračunala (ginekologinja še ni računala) sem danes noseča 5 tednov. Na vaginalnem ultrazvoku se še ni nič videlo, ne v in ne izven maternice. Sedaj imam pregled zopet 2.9., se pravi čez 1 teden, ko bi se že moralo videti. Za enkrat mi je le lahko povedala, da je materinična sluz lepo zadebeljena in pripravljena za nosečnost ter jajčniki v redu.
Mene sicer še vedno boli, a mislim (vsaj občutek imam) da je zaenkrat vse v redu.

No, včeraj sem končno prejela tudi ovulacijske (15 KOM) in nosečniške (2 KOM) teste Testforless, katere dam naprej za 2.500 SIT (original cena cca 3.500 SIT). Se pravi 1 test iz paketa sem dala prijateljici in manjka.

Seveda, v kolikor katera želi omenjene teste, naj sporoči.

LP ma-mi-ca

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Zdravo, ma-mi-ca in iskrene čestitke,

kam pa se ti lahko oglasim, da bi se zmenile za odkup?

LP, Urša

Lahko mi tudi pišeš na mail [email protected]

Pozdravček, Urša

Sem ti že poslala mail Urša. Sporoči se se strinjaš.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Živjo!

ČESTITAM!!!!

Mislim, da sva pri istih tednih nosečnosti in se pri meni prav tako ni videlo še nič v 5. tednu. Danes 1.9. imam pregled popoldne in upam, da bomo videli utrip srčka. Pa tudi krče imam kar pogosto, da ne govorim o slabosti, ki ni le jutranja, ampak celodnevna. Šele po 6h zvečer sem malo boljša. Ampak – vse potrpimo, le da so naši otročički zdravi, kajne!

Srečno ti želim in se ti še kaj oglasim!

Tajna

No, včeraj sem imela 2. vaginalni ultrazvok, nosečnost se že vidi in je na srečo v maternici. Sedaj imam spet čez 2 tedna, ko naj bi se moral slišati tudi srček.
Ker pa me še vedno zelo boli, včeraj sem po pol ure na nogah komaj še prilezla do avta, ginekologinja še ni zadovoljna. Upam, da takrat končno potrdi uspešno nosečnost.

Vsem lep pozdrav.

Ma-mi-ca, koliko časa pa naj bi bila noseča?

Pozdravljena Tia,

Danes naj bi bilo 6 tednov in 1 dan, se pravi da bom ob naslednjem pregledu noseča 8 tednov. No, takrat upam, da se bo srček že slišal.

New Report

Close