Najdi forum

se res pogliha?

No taka je stvar..jst visoka 160cm, on 2 metra:) skrbi me kako bo to izgledalo v postelji.. pa me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s tem??? a zna bit kaj nerodno, keri poožaj je najbojše prakticirat?? al je res tisto k pravijo, da se v postelji vse pogliha? pomoje ni lih tko no:))))

Vse se pogliha, verjemi vedno se najde način, da obema paše, samo nikar se obremenjuj in naj ti ne nerodno.

Še kaj hujšega se dogaja v življnju parov, pa pa je razlika v višini.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ko bo na tebi, mu boš komot sesala bradavičke. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

js sm sicer visoka 178cm in sem davno nazaj hodila z enim košarkašem 2,17cm….mater še zdej ne morem verjet kako ogromen… :-)…pa se je vse poglihalo….tako da… dont you worry 😉

sploh pa ni problema ce si ti zgori 😛

Če bi imela še ploščato glavo, bi bila idealna zanj.

Za kozarec odložit?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jersa, ful me firbec matra s katerim košarkašem si hodla, a je znan?

lp 😉

lej jo:), da nimaš mojga slučajno:). Ko sem pred 3 leti spoznala svojega fanta sem delala tako paniko in priprave in načrte kako bo pri prvem sexu, ker ima tudi 2m. Potem pa sem v navalu strasti pozabila čisto na vse in povem ti, da nebi več mogla biti z kom manjšim:)

🙂 kaki problemi…oprosti ne mislim nič slabega samo v današnjem času ko redko in težko najdeš nekoga s katerim imaš priložnost za res iskreno ljubezen,ko obstajajo res hujši problemi se obremejuješ z višino…sprosti se,uživaj v ljubezni,mejta se rada,pa se bo vse v postli pa še kje drgje poglihal:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close