se res pogliha?
No taka je stvar..jst visoka 160cm, on 2 metra:) skrbi me kako bo to izgledalo v postelji.. pa me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s tem??? a zna bit kaj nerodno, keri poožaj je najbojše prakticirat?? al je res tisto k pravijo, da se v postelji vse pogliha? pomoje ni lih tko no:))))
Vse se pogliha, verjemi vedno se najde način, da obema paše, samo nikar se obremenjuj in naj ti ne nerodno.
Še kaj hujšega se dogaja v življnju parov, pa pa je razlika v višini.
Primož
Ko bo na tebi, mu boš komot sesala bradavičke. 🙂
js sm sicer visoka 178cm in sem davno nazaj hodila z enim košarkašem 2,17cm….mater še zdej ne morem verjet kako ogromen… :-)…pa se je vse poglihalo….tako da… dont you worry 😉
sploh pa ni problema ce si ti zgori 😛
Za kozarec odložit?
jersa, ful me firbec matra s katerim košarkašem si hodla, a je znan?
lp 😉
lej jo:), da nimaš mojga slučajno:). Ko sem pred 3 leti spoznala svojega fanta sem delala tako paniko in priprave in načrte kako bo pri prvem sexu, ker ima tudi 2m. Potem pa sem v navalu strasti pozabila čisto na vse in povem ti, da nebi več mogla biti z kom manjšim:)
🙂 kaki problemi…oprosti ne mislim nič slabega samo v današnjem času ko redko in težko najdeš nekoga s katerim imaš priložnost za res iskreno ljubezen,ko obstajajo res hujši problemi se obremejuješ z višino…sprosti se,uživaj v ljubezni,mejta se rada,pa se bo vse v postli pa še kje drgje poglihal:)
Forum je zaprt za komentiranje.