Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Kajenje se mi kdo pridruži v sredo

se mi kdo pridruži v sredo

Zdravo,

tokrat se v prenehanje kajenja spuščam že v tretje in upam, da mi tokrat uspe.
Želja, da bi bila nekadilka je velika in mogoče je med vami še kdo tak, ki si želi prenehati. Včasih se vprašam, kako sem lahko tako trmasta, da niti pod razno ne bom dala v usta vampov ali surove čebule, cigarete pa kar naprej. Na živce mi gre, da otrokom govorim: Grem na en cigaret, potem pa pridem??!! Na živce mi gre, da vsak dan zabijem uro ali več ob kavi in cigaretih. Na živce mi gre smrad…….
Toliko razlogov proti kajenje, pa še kar kadim. Prav žalostna sem zaradi tega.
V sredo imam rojstni dan in v sredo neham kadit in verjetno veliko pisat na forum, ker imam občutek, da mi bo v veliko pomoč.
Se mi kdo pridruži? S skupnimi močmi je lažje…

Spoštovana!

Preženite žalost in postanite odločna. Rojstni dan je primeren trenutek, da podarite sebi in svojim otrokom bolj zdrav način življenja. To vam želim za rojstni dan tudi jaz in prepričan sem, da marsikdo na tem forumu. Držim pesti za vas in vam nazdravljam: “Na mnoga leta”!

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

Jaz bom s tabo, oziroma bom malo pred tabo!

– 20.6.2010

lp.

Ticika, jaz se ti pridružim, sicer nisem nek strastn kadilec , pokadim okol 8 cigaret na dan, samo bi pa rad nehal, upam, da nama uspe. Torej juter se več ne kadi!!

draga ticika! mene je po 25 letih kajenja in večkratnih neuspelih poskusih opustitve, slabe vesti in strahu pred rakom, pred tremi tedni streznila tale situacija: naenkrat se mi je začela srčna aritmija. vsakih par sekund mi je enostavno izginil pulz.to je trajalo štiri dni, non stop. mislila sem, da je konec.in ko sem ponoči sama na urgenci čakala na pregled, sem imela v glavi samo eno misel: “to je torej to. treba bo plačat svoje grehe”. zdelo se mi je malo prezgodaj-imam malo čez 40 in otroka. tako sem sklenila, da ga ne prižgem več nikoli. in ga tudi ne bom. strašna žalost me tare zadnje dni, prava kriza identitete. res sem rada rada kadila. kot da je del mene šel za vedno. ampak zjutraj, zjutraj sem pa že zdaj kot roža- veliko boljšega počutja, veliko boljše volje, z mnogo več časa za otročka…še kako žurko preživim brez čika in sem na konju. prav veselim se, ker sem skupaj s cigareti nekam poslala tudi slabo vest, ki me je najbolj ubijala. vse najboljše ti želim in te bom sledila na tem forumu, ki sem ga danes prvič odprla (ja, se še borim). Jaz sebi pravzaprav prvič verjamem, da sem res nehala. ne iščem izhodov in izgovorov, samo še enega in te finte. kupila sem si lepo šalco za čaj. to bo zdaj moj večerni obred. ali pa kozarček dobrega vinčka. mal se pa moraš nagradit. (tudi denarja kar nekaj ostane :)). še jaz ti kličem: NA MNOGA LETA!!!

Ticika vse najboljše!

Ticika! Danes je petek, po tem takem, si ti danes že tretjidan nekadilka. Če pa še nisi, ti priporočam,da si nabaviš knjigo o kateri je bilo že veliko povedanega, in greš v akcijo. Prebrati jo moraš sama, in to je tudi vse, kar moraš narediti, potem pa se iz dneva v dan bolj veseli, da ti je uspelo, kakor je tudi meni in ogromno drugim naveličanim kadilcem. Otroci ti bodo hvaležni.

New Report

Close