Najdi forum

Še mene zanima teh 90 dni

O.k. Recimo, da jaz začnem s to dieto. Meni hodi preveč cca.7 kg. Pa začnem sedaj. To pomeni da se bo 90 dni izteklo 19.1.2003, kar pomeni da so vmes novoletne fešte. Ali se pri tej dieti sploh lahko prekršiš ali je bolje da začnem z dieto po novem letu?

Sprašujem pa le zagovornike te diete!

Jaz se te diete držim že 50 dni , vendar se je kar držim, grešim edino v tem ,da pojem več kot 2 kosa sadja in še to različnega.Glede na to da so skoraj cel mesec december na sporedu razne praznične dobrote, moraš pač sama odločiti kako in kaj. Jaz bom končala s to dieto v začetku decembra, vendar sem zdaj že toliko razčistila v svoji glavi , da se bom znala obvladati.Je pa iz mojih izkušenj ta dieta zelo uspešna in tudi se je ni težko držati.
Le pogum in loti se je.

Pa rezultat po 50-ih dneh?

Po 30 dneh diete sem tehtala 5 kg manj, sedaj se ne tehtam več, ker nočem biti obsedena s tem, kg nekaj časa tudi stojijo, kar sem ugotovila v prvem mesecu . Vidim pa na garderobi, vse mi je že veliko preveliko in potrebno bo oženje ali nova garderoba.Na začetku diete sem tehtala 77 kg pri višini 170 cm.
Moram priznati, da sem ponosna na sebe , da mi je končno uspelo.

Jaz te diete sicer nisem preiskusila, vendar naj bi po tem, kar sem prebrala o njej na forumu, tebi za izgubo 7 kg zadostoval dober mesec. Po tem času lahko dieto prekineš, tako da se ti za praznike ni treba bati, da boš morala stradati:)

Ekonomistka, moj cilj ni teža 70 kg ampak 65 do 67 kg in v prvem mesecu sem shujšala 5kg ne 7. Verjetno tisti, ki imajo prekomerno težo nad 20 kg hujšajo več , moja teža na začetku pa je bila 10 kg preveč.i.

Manca, kaj pravzaprav si jedla in kako. Jaz se nikakor ne morem umestiti v ritem večkratnih obrokov in kombiniranja. Semi zdi, da ko nekaj pojem, sem potem še bolj lačna in bi kar jedla, jedla. Saj pri teži ni tako hudo-je hudo, 8 kg preveč. Kilogrami pa kar stojijo. Prosim za tvojo pomoč, usmeritev. Kaj je bilo tisot, kar te je premaknilo, da vstrajaš.

Le pozdravmanca je pisal/pisala:
>
> Ekonomistka, moj cilj ni teža 70 kg ampak 65 do 67 kg in v
> prvem mesecu sem shujšala 5kg ne 7. Verjetno tisti, ki imajo
> prekomerno težo nad 20 kg hujšajo več , moja teža na začetku
> pa je bila 10 kg preveč.i.

Z odvečnimi kg sem se bojevala kar nekaj let in v tem času sem preiskusila že vse mogoče diete.Držala sem se jih 1 teden ali 14 dni , potem pa obupala in bilo je vse enako.Ker nisem bila pretirano debela sem se počasi že sprijaznila da leta pač prinesejo svoje. Potem pa sem na tem forumu prebrala to 90 dnevno dieto.To je bilo nekje v juniju. Sprva nisem verjela v njen uspeh, toda, ko sem prebrala vse več in več pozitivnih izkušenj sem se julija odločila, da bom tudi jaz to preiskusila.
Prve dneve je bilo malce težko, potem pa sem se navadila in vedno lažje je.
Za ostale družinske člane kuham normalno in tudi nimam več želje po isti hrani . Jedilnik prilagodim tako, da je vedno tudi nekaj zame.
Npr. beljakovinski dan: skuham normalno kosilo- govejo juho, pečenko, pražen krompir in solato. Jaz jem pečenko in solato, na vrh 2 dcl.čiste juhe.
Škrobni dan: npr. dušen riž , solata -zeljna s krompirjem.
Dan OH: npr. skuham testenine; špagete in jih prelijem s paradižnikovo omako, ali pa si spečem že pripravljeno testo za pizzo s kečapom.
Verjemi da ni hudo , učinek pa je.
Razčistiti pa moraš predvsem v glavi in biti trdna in kako krasen občutek je , ko ugotoviš, da so ti oblačila vedno bolj prevelika. POISKUSI!

Manca, kaj pa če v dieti izpustim tisti postni dan, saj brez hrane ne bi vzdržala cel dan. Jaz bi morala shujšati 4 kg.

Oh, pozabila sem napisati, da sem tudi jaz izpustila vodni dan, misli, da ni tako pomemben.

Zakaj pa si prepričana da ne bi zdržala? Jaz sem zdržala 10 dni ob postu, popolnem!

ravno danes imam sadni dan.Jaz kilograme izgubljam zelo hitro,iz 75 bi rada prišla na 50-55 kg.Zdaj jih imam 73.Komaj čakam da bo kazalec kazal 69 kg. 🙂
Ceprav to se seveda ne bo moj cilj.Ampak se bom vsaj znebila nesrecne sedemke!
Naprimer da izgubim na teden 2-3 kg.Morda gre pri meni hitreje ker sem se bolj mlada-se pod osemnajst let.Veliko uspehov zelim!

Tudi jaz sem začela hujšat po tej dieti in me zanimaj:
– kakšne količine sladic jeste- slašičarske velikosti ali manjše
– ali lahko v proteinskem dnevu ješ dve vrsti mesa (npr. za kosilo zrezek, za večerjo hrenovko) ali samo eno vrsto

New Report

Close