Najdi forum

Še malo pa se mi bo zmešalo..

LP.

Imam ogromen problem, ki me počasi je in mi vzema voljo do življenja. Star sem 24 let, imel sem nekaj punc in s tem tudi nekaj seksualnih izkušenj (nazadnje pred kakimi 3-4 leti). Frustrira me to, da nimam punce, frustrira me, da ne seksam, frustrira me da imam sploh potrebo po seksu, frustrira me da sem vsak dan potreben in drkam (mi je že bedno, nočem več, gre mi na živce – po orgazmu sem ponavadi še bolj potrt in frustriran – nevem zakaj), frustrira me da me frustrira ! Zadnje čase moje počutje dosega dno. Skoraj vedno sem zadirčn, včasih nesramen (privzeto sem čisto nasprotje tega) , ne da se mi vedno ukvarjat z ljudmi, ker si mislim da seksajo in mi to še bol nabija v psiho. Če je kjerkoli, v družbi, po tvju.. omenjeno karkoli v zvezi s seksom (sem spada tudi navadn poljub, objem med partnerjema…) postanem jezen in živčen (zato se izogibam takim situacijam). Imam preveč energije in sem preveč “nasilen-ne dobesedno” zaradi tega. MIslim da je še samo vprašanje časa ko bom imel v krvi dovolj adrenalina (in stem tudi manj “treznega” razmišljanja), da se mi bo neki namerno zgodilo..
Zakaj je tako? Kaj je bistvo tega? Zakaaaj za vraga mi telo vsakodnevno prbija da zdej pa seksaj.. Zakaaaaj
Hočem ven iz tega, ne zdržim več!

Kaj nej nardim, da mi bo življenje s to nadlogo (beri želji po seksu) kolkertolk znosno? Ne zahtevam da sem najbolj evforičen človek na svetu, pač pa sam abstinenco teh občutkov..

Ker ne seksaš, si zafrustriran. Ker si zafrustriran, ne seksaš. Iz tega se dela začaran krog, ki nima konca, nastaja špirala in vse postaja vedno bolj komplicirano in težje rešljivo.

Imaš dve možnosti, da se iz tega izstreliš. Ali poskusiš seksati ali pa opustiš to misel.
Prvo si že nekaj časa poskušal in postal še bolj zaskrbljen in nervozen, torej ti preostane še drugo?
Kako pa to narediti?!
Preusmeriti je treba pozornost na nekaj drugega. Kot pri vsaki zasvojenosti in obsedenosti je treba najti neko drugo manj škodljivo ali bolj zdravo navado.
Išči tisto, kar te veseli. Počni nekaj, ob čimer se zamotiš in pozabiš na vsakdan. In počasi se boš umiril.

Takole obseden s seksom hodiš po svetu… seveda se to čuti in vsako žensko, ki pride v tvojo bližino, odbije tvoja energija.
Uredi sebe, išči mir v sebi, beri, športaj, pojdi na izlet, riši, piši, delaj na vrtu, hodi v hribe, kolesari, … karkoli, samo da sprostiš energijo.
Spolna energija je najmočnejša človekova energija, zato iz nje izhajajo številni problemi in številne radosti, seveda pod pogojem, da je uravnotežena. Je vir življenja, ustvarjalnosti in moči.
Ko jo boš uravnovesil, bo raj na zemlji zate in tudi ženske boš privlačil.
Ljubezni ne moreš izzisliti, lahko jo dobiš po tem, ko si jo dal. Nehaj se vrteti in gristi za svoj rep. Ustavi se in zamenjaj smer.

Ajde, gremo. 🙂

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Problem mnogih današnjih partnerstev tiči v tem, da so skupaj ljudje, ki so v svoji biti nesamozadostni in od partnerja pričakujejo da bo zadovoljil njihove potrebe. Največkrat gre za neke čustvene odvisnosti, lahko tudi seksualne ali pa materialistične. Ko prvi partner izpolni potrebo (odvisnost) drugega to pri drugemu povzroči občutek ugodja tako kot pri odvisniku od droge recimo. In obratno… Če potreba (odvisnost) ni izpolnjena se začne drugemu podirati svet. Primerjava z odvisnostjo od droge je mogoče malo premočna ampak v osnovi gre za isto stvar. Odnos tako ne more biti WIN-WIN partnerstvo in zato tudi ne bazira na temeljih ljubezni.
Ker ljubezen ne postavlja pogojev.

Spolne energije znajo biti zelo močne. Spolna energija je po eni strani najbolj kreativna energija po drugi strani pa tudi najbolj zlorabljana. Pravilna uporaba te energije bo iz tebe naredila zmagovalca, napačna te lahko sesuje v nulo.

Moj nasvet je, da raziščeš svoj pogled na spolnost in ugotoviš kaj je tisto zaradi česar si želiš tako spolnosti kot partnerke. In ko ti bo to dvoje jasno boš lahko spolnost pravilno umestil v svoje življenje in našel dekle s katerem bosta živela v zdravem partnerskem odnosu.

New Report

Close