Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Še kmalu pa bom dobila bele lasje!!!

Še kmalu pa bom dobila bele lasje!!!

Drage moje ženskice
Saj veste, da sem vaša sotrpinka in sem prestajala vse kar ve sedaj prestajate. Ampak, ker se lahko samo vami potožim, ker mi olajšate dušo me znate potolažiti, kot vsako tukaj gor na tem forumu. Jaz vam povem, da še kmalu pa bom čisto bele lasje dobila od skrbeh. Najprej ta K…. neplodnost, potem zdravljenje, op, pregledi itd. Nato sledi IVF. itd itd itd. Nato hvala bogu nosečnost, in še sedaj nimam miru pa kaj je to sedaj??????? Sem že v 34. tednu nosečnosti in imam zeloooooo težko nosečnost in kaj, če pa imam vsak dan popadke kaj sedaj spet me je zelo strah…. Spet sem v skrbeh. Naj bolj težko mi je bilo v torek proti večeru, ki sem mislila, da bom rodila. Sem pod nujno morala v porodnišnico in kaj, če pa tisti HCG. je pokazal že popadke GROZA…… Samo jokala bi se……
Tako me skrbi, da bom znorela nikoli miru…… G. pravi, da se mi je moj sonček zelo nizko spustil, ampak na srečo odpiram se ne. In sedaj, ko sem sama doma samo razmišljam kaj bo, če ne bi bilo vas tukaj gor in tega foruma bi se mi obrnilo.
Dajte mi vsaj eno lepo besedo. Zato pišem vam tukaj pod ta forum, ker me poznate in z vami delim veselje, nooooooo žalost rajši ne bi delila, ker to že itak pride kmalu samo od sebe ga hudič prinese…..
Punce moje vsaki želim posebej čim prej, do zaželjenega materinstva.

Vsem skupaj prav lep pozdravček od zaskrbljene
Doroteje

Doroteja,
sicer še nisem dolgo na tem forumu, ampak moram priznati, da se mi je tvoja zgodba najbolj vtisnila v spomin. Mislim, da se za vse nas, tukaj gor, kot eno velikooo upanje, da bo tudi nam uspelo.
Verjamem, da si slabe volje, ampak tudi če boš rodila v kratkem, se pravi prezgodaj, bodo dobro poskrbeli za tvojega otročka. Bo prezgodaj, vendar…imela ga boš, samo tvoj bo, ti boš njegova mamica in potreboval te bo. Verjamem, da otrok čuti nervozo mamice, zato, potrudi se zanj in umiri se.
Želim ti veliko sreče, bodi optimistična in raje bodi pozorna na pozitivne stvari, ki so se ti in se ti še bodo dogajale.

Srečno!!!

Doroteja!

Priporočam ti da se potopiš v bano polno tople vode in se probaš sprostiti boš videla da bo bolje, saj tvoj malček tudi zazna nemir mamice in potem je še on ves neučakan. Boš videla da bo še vse dobro. Tudi če bo malce prekmalu bo stvojim malčkom vse uredu in tudi ti boš takrat veliko bolj mirna.

Pa veselo pričakovanje!!

LP, Mojca

Draga Doroteja,
uh, pa moramo imeti vedno take ali drugačne stvari, da se “seciramo”..
Verjetno te je tvoj G prav podrobno pregledal in sigurno je vse O.K.
Tolaži se, da si že čisto pri koncu. Če bo pa kakšen teden prej, ti bo tvoj sonček pa samo pomagal in ti skrajšal dolge dneve ter noči samega čakanja. Verjamem pa ti, da si že toliko pretrpela, da ti prav gotovo že primankuje moči..
Ampak ne pozabi, si skoraj že na cilju in zdrži še malo!!!!
Drži se, saj si ena izmed najbolj spodbudnih deklet na tem forumu!!!
lep pozdrav

Doroteja, misli pozitivno in boš videla vse se bo lepo izteklo.
Želim ti čim manj skrbi in da bi se vse dobro izteklo.

biba

Predstavljam si,da morajo to biti grozne skrbi,saj se sekiram jaz vedno za moje pikice,kaj se neboš ti za tvojega sončka,ki ga nosiš že toliko časa !!?
Mogoče nisem ravno primerna oseba v tem trenutku za dvigat moralo,ker sem že sama na tleh…Vseeno pa mislim,da če bi bilo to kar opisuješ nekaj resnega,bi te zadržali v bolnišnici že tisti dan,no in če se ne še odpiraš po moje nebo hudega.
Pa tudi,če se zgodi v najhujšem,da bo že hotel “posijati”,verjami da bodo zelo dobro poskrbeli za njega in bo rabil veliko tvoje ljubezni ,nežnosti in sproščenosti.Zato se skušaj čim bolj sprostiti in pomiriti…
Držim pesti zate !!
katja

Doroteja,
jaz sem med “ta krutimi”. Priporočam ti, da se ne vznemirjaš po nepotrebnem. Pojdi na sprehod, skuhaj kaj dobrega, strikaj, kvackaj, Tadeju beri otroske pravljice, napiši si na papir, kaj vse mu moraš povedati, ko bo rastel.
Samo – ne zivciraj se. Kot ti je pred casom rekel ze Pusenjakl – bodi mirna, ker Tadej potrebuje mirno mamico.

Vse ženske ste zlate res od srca se vam zahvaljujem za vašo pomoč in tolažbo. Ja G. me je hotel sprejeti in me je lepo vprašal, če bi ostala, ker ve koliko sem že dolgo bila po bolnišnicah, zato me je tudi tako vprašal. Povedala sem mu, da ne bi rada ostala v bolnici, če pa bo še slabše pa itak pridem prej. Tako, da v torek spet imam pregled, in močno upam, da bo z mojim sončkom vse uredu, če sem se tako dolgo mučila za njega bom se pa še sedaj. Res še enkrat vam povem, da zlata ste vredne ženske. Zato jaz tudi vsaki posebej želim čim manj trpljenja, čim manj živčkov napetih in čim prej, do vaših zlatih zakladih……..

Lep dan še naprej
Doroteja

Oh Doroteja!
Kot da bi se pri tebi ponavljala moja zgodba o zadnjih tednih nosečnosti. Tudi pri meni se je začelo tam okoli 35 tedna. Pa bolečine v medenici, pa prvi popadki, vsak večer približno ob 11-h pa do polnoči, na 6 minut. Najkasneje do enih ponoči so se umirili. Pa kar naprej na CTG. V porodnišnici sem se že počutila kot doma. Sestre na CTG-ju so me že poznale. Takooooo sem bila že naveličana vsega … Potem je pa v 34 tednu rodila prijateljica, ki smo bile skupaj na terapiji, punkciji in transferju. No, ona je začela krvaveti in so jo iz Dolenjske pripeljali v LJ (na njeno zahtevo), ter ji naredili carski rez. Pa je bilo vse dobro – punčke tudi v inkubator niso dali.
Popolnoma te razumem in VEM da si naveličana in seveda predvsem zaskrbljena. Lepo počivaj, nikar ne lezi v banjo tople vode, ker to za visoko nosečnost ni priporočljivo. Vsaj tako so meni rekli.
Vse bo še dobro!
Nataša

Ojla!
Tole bi ti jest res odsvetovala, ker sem že brala o tem, da tople kopeli niso preveč priporočljive sploh ne s kakšnimi dodatki (sivka ipd.) ker lahko pospešijo popadke.
Bolj mirovanje… (na kopnem!!)
Moje mnenje.
ČAUČI!! držse!

Draga Doroteja,
Že od začetka tvoje nosečnosti te spremljam na forumu, vem kaj vse te je vmes še doletelo, vendar ti si borka z veliko volje.Poleg svojih težav znaš za nas, ki nam še ni uspelo najti prave besede.Moji prijateljici se je tudi zgodilo isto kot tebi, da je imela popadke 2 mes. prej, potem se je umirilo in rodila je normalno zdravega fantka.To želim tudi tebi!!
Jaz pa grem naslednji teden na pregled v Zg., če bo vse uredu grem na IVF naslednji mesec.
Drži se!

Draga Maja
Me veseli, da si se mi oglasila. Veš, da sem večkrat razmišljala o tebi in te nisem več mogla najditi na forumu, da bi te brala. Sem mislila ja no kaj je to sedaj…..
Pa le danes vidim, da se mi javljaš. Mislila sem ti pisati na tvoj mail in ne vem se mi zdi, da sem ga izgubila. Daj napiši mi kaj na mail velja? Bova katero več povedali prav? Ja lepo, da greš v ZG. kar bodi prava borka. Ti se kar bori za tvoj zlati zaklad. Pa kar pojdi na IVF. boš videla, da tudi tebi bo posijal sonček, še vsaki je posijal sonček tudi tebi BO! Bodi močna in vstrajaj pa bo. Želim ti, da postaneš čim prej bodoča mamica, pa saj boš sem prepričana, da boš kmalu mamica. Ti se kar drži jaz pa zate vedno držim pesti na rokah in na nogah pa piši mi kaj na moj mail……..

Lep dan ti želim in velikoooooo sreče
Doroteja

Draga Natasha
Nooooooo si me pa vsaj potolažila. Hvala ti za lepe besede. Saj ti veš in znaš, vsaki dati lepo mnenje tolažbo in upanje zlata si. No ti bom kaj pisala na tvoj mail, tvoj mail sem dobila in saj veš kaj se je zadnje čase dogajalo z mano tako, da ni bilo časa oz. bolečine so bile prisotne. Upam na boljše.
No se bereva na mail…….

Lep dan ti želim
Doroteja

Draga Doroteja!
Če bi bilo kaj hudega, bi te gotovo obdržalli v porodnišnici, kot pravi Katja.
Za vsak slučaj pa počivaj. Veliiiiiikooooo. Popij kozarec čaja, uleži se na levi bok, pobožaj se potrebuhu in povej tvojemu sončku, naj še malo potrpi, naj počaka, da bo še malo večji in bo lažje pil najboljše mleko in da bo močnejši, saj ga čaka še težka pot.

Pri meni ni bilo velikih težav, razen prve tri mesece (ko mi je grozil splav – pa sem samo spala) in na koncu, ko sem se kar redila in sem imela previsok pritisk, pa je moja g. predlagala, da grem v 36 tednu rodit. Pa sem naredila tako, kot sem opisala zgoraj in je (mislim) pomagalo. Rodila sem 8 dni po roku. Na žalost s carskim, ker se moja sončeca ni mogla spustiti v porodni kanal.

Držim pesti!

Eva

New Report

Close