Najdi forum

Ti si sunce moga neba,
ti si sve što meni treba…
Poznate tole pesmico?..(karma-malo pomalo) zadnja dva meseca si jo prepevam noč in dan pa se je ne naveličam.
Vedno sem bila malo drugačna od ostalih kar se tiče ljubezni, imela sem neka stroga pravila, ki sem se jih tudi drzala. Resnost,nič zafrkavanja po raznih zabavah,tudi če sem samska,nic neumnih sladkih smsov, fanta najprej dobro spoznaj,potem sele kaj več,in tako naprej. Spoznala sem nekoga,v pol leta sva postala najbolsa prijatelja, potem pa je preskočila iskrica in postala sva fant in dekle.. in to je trajalo 3 leta. Torej vse po pravilih in tako kot je ‘prav’. Zadnjih nekaj mesecev najine zveze je bilo precej hudih-zmerjanje,ponizevanje,zafrkavanje-z njegove strani. En dan pred maturantskim izletom pa bum in konec, hotel je da grem. No.. to vse sem enkrat ze povedala na tem forumu. Nadaljevanje pa je..
Na maturanstkem izletu so moja ‘pravila’ prvic v zivljenju odpovedala. Ne vem točno zakaj, bilo mi je pač vseeno za cel svet .. Bil je nor večer.. plesali smo v diskoteki in uzivali 100 na uro. Za nadaljevanje ne najdem besed.. Nekdo se je pojavil za mojim hrbtom in mi polozil roke na boke, nisem se dala motiti in plesala naprej, on pa z mano v ritmu. Tako do zgodnjih jutranjih ur. Naslednji dan-isto. Takrat sem krsila 2. svoje pravilo-pravi poljub z nekom,ki ni moj fant in ga pravzaprav sploh ne poznam. Ampak, kot sem ze rekla, bilo mi je vseeno.. Zadnjo noč sva iz diskoteke odsla do hotela v njegovo sobo.. no pa je bilo konec z mojimi pravili 😉
Na poti domov sva izmenjala tel.št., odkrila sva tudi to da ziviva manj kot 10km narazen pa se do sedaj nisva poznala.
Ko sem prisla domov me nihče ni spoznal-odsla sem jokajoča, vrnila pa sem se vsa nasmejana.
Nekako sem mislila, da najbrz nič ne bo iz tega, da me ne bo poklical, da se je pač lepo imel na maturancu in to je vse. Potem se je v meni oglasila nekaksna ‘vest’, zaradi krsenja vseh tistih pravil.. (nevem kdo mi jih je vbil u glavo) Ampak.. ze takoj drugi dan sem dobila sms da se kmalu vidiva. Prisel je cez nekaj dni.. in to s sopkom rozic, ki ga je sam nabral.. Potem pa se je vse le se stopnjevalo. Tako noro sem(sva) se zaljubila.. sedaj razumem punce,ki shranjujejo tiste neumne smse.. 🙂 No, sedaj smo ze 2 meseca doma, maturanc je ze daleč za nami, meni pa prav nič ni zal za vse kar sem storila..
Sedaj me bo nekdo vprasal, kaj sploh hočem povedat? Hm, pravzaprav nič, samo to, da je tako zelo dober občutek, ko ti nekdo reče ‘lepa si’ -pa čeprav je to na 2000m, in sem v planinskih cunjah ter skustrana in mokra..
Marsikdo bo(je) rekel, to je samo začetna zaljubljenost, to pa ze ne bo trajalo dolgo. Veste kaj, prav vseeno mi je. Imela sem ze eno relativno dolgo zvezo za mojo starost, tako noro zaljubljena pa se nisem bila, zato bom sedaj uzivala 110%, dokler bo slo.
Malo malo pomalo,
oko mi je na tebe palo..
Malo malo pomalo,
srce mi je kucati stalo..

Kaj pa vi, je kdo zaljubljen.. dajte se se vi malo izpovedat, je tako lepo prebrati kaj prijetnega na tem forumu in ne same probleme.
Lp

Lepo :-))

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Vav, Eveline__, čestitke…

Tako si me zagrela, da morem še sama nekaj dodat… očitno je nekaj v zraku, ker je tudi mene nekaj konkretno pribilo…. pojem si, poplesavam po stanovanju, mislim samo nanj in nanj… čakam na trenutke ko se vidiva, da ga poljubim in potem spet se svet vrti in jaz poplesavam… ja zaljubljena sem, vse je lepo, vsi ljudje so prijazni, prijetni, lepi, dobri… meni se pa sonce smeje… na čase se počutim otročje, ampak tega občutka v meni ni bilo že… eeeeemmmm 5 let…. yesss, here we go again.

Eveline__ za takšne trenutke se splača živet, a ne? 🙂

Tudi sama sedaj pravim, pa kaj mi bodo neka butasta pravila in skrbi kaj bo in kako bo… važno je kako je sedaj in meni je noro dobro.

lp, maicha

Kako je lepo živeti!

Priznam, da je še meni to branje koristilo.

Ko je tiste taprave energije veliko, deluje…..

Evo me, še ena taka… Pa še pribljižno enako sva stari (predvidevam).
Prej nesrečno zaljubljena…, grem lansko leto na maturanca, in zgodilo se je isto. Skoraj sošolec (paralelka) prej ga nisem niti opazila. A tam sem ga kar naenkrat zagledala… Na skrivaj sva se spogledala, zvečer skupaj plesala in ponoči sva že skupaj spala:) Bilo je nepozabno. Tudi jaz sem mislila da je vse samo neka afera na maturancu, a potem sva bila parček “celo en mesec”:) A zdaj sva ful dobra kolega. Skratka ni bolšega:)
Zdaj pa mam fanta že eno leto, sva ful happy in upam da bo tko ostalo.
Skratka, morala sem dodati svojo zgodbo, ker je čisto podobna tvoji…
Ful lepo si pa tole napisala

Uživaj še naprej- carpe diem

New Report

Close