se kdaj naveličate?
Mene pa zanima zanima naslednje: se tipi kdaj naveličate seksati z eno in isto žensko? Vas vleče k drugim? Bi si želeli, da vam ni vedno na volj, ko pridete domov? Ne varate (tisti, ki ne) zato, ker si ne upate, zato ker nočete prizadeti partnerke ali zato, ker ste načelni?
Vprašanje velja tudi za punce!
PS Če se še kdo sprašuje glede mojega “imena”: tale dobra mačka je zajebancija na moje ime iz Napsterja, ki mi ga je dal en kolega, ni bil mišljen samovšečno, v smislu: tuki se vam pa oglaša ena u iber dobra mačka z velkimi joški (kar tud niso..). A prov?
Varam ne zaradi sebe, ker se mi zdi nesmiselno postavljat stvari na kocko. Če vidim, da v vezi ne klapa poberem stvari in grem, vendar mi še to ni uspelo, ker sem vedno imela težave s strani moškega. Saj veste – se bom spremenil……Če pa v seksu vse štima, ni šans da bi me kak moški lahko zapeljal. Saj se ti dopadejo, vendar to ni zame dovolj, da bi šla z njim v posteljo.
ja in to je velik problem…
npr: Imel sem eno dekle s katerim sem hodil dobre 2 leti in pol in moram povedati da je seks z njo bil uzitek in pricakovanja so bila veckrat drugacna kot sem si jih predstavljal, torej pomeni da je imela fantazijo in voljo..
Potem sem hodil z drugo kakih par mesecev… Na vzven se je delala da je mocna, da je nic ne sesuje, da je seks neki cisto normalnega in da “obvlada” zadevo.. potem pa sem sel z njo prvic in je bila cisto trda, sel sem drugic in je bila cisto trda, potem sva seksala pri meni doma pa pri njej in nikoli nisem dozivel tistega kar sem z bivso.. in na koncu je prislo do tega, da sem akcijo delal le jaz kar sem se kasneje prav navelical in seks mi je zadnje dva meseca predstavljal le “delo” v prazno…
Torej jaz sem taksen, ce imam partnerko jo imam rad ji iskazujem neznost in uzitke.. ce pa nimam partnerke, potem se bremzam tudi v seksu, ker pac ti je vseeno in se ti ne da dosti… ce imam partnerko je ne varam….
Verjetno se vsi kdaj pa kdaj navelicamo, to je res. Vendar pa to pri meni več ne more biti razlog, da bi skočila čez plot. Preprosto počakam, da mi spet “pride”. In vedno se to zgodi. Seveda, če je sex s parnerjem v povprečju dober, inovativen…
Sem pa že skočila čez plot zaradi naveličanosti pri prejšnjem fantu. Rešitev ni v tem. Če več ne klapa tudi v sexu potem si blizu konca veze in je bolje, da greš narazen,kajne?
No, dobra macka. Tudi jaz sem se že spraševala zakaj si si nadela takšno ime. Moram ti povedati, da me po razmišlanju spominjaš na prijateljico iz Ljubljane, ki je zelo fejst punca.
Joj, oprosti Marko. ni replika na tebe.
Joj, saj…glede na to, da me dost folka pozna, vedno povem na glas, kaj mislim…zato že kar čakam, kdaj me bo kdo prepoznal…mogoče sem se na temule forumu malo preveč razgovorila. Upam, da ne!
LP
a ce pa niso veliki joski,pol pa nc…. :))))
zakaj za zacetek nebi kar sama na svoja vprasanja odgovorila…jaz te se ne poznam…tko da vidim iz kakega testa si narjena …
Ej, če bi vedela odgovore na svoja vprašanja, potem jih pač ne bi zastavljala, a ne? Aja, ti še vedno misliš, da sem blond :)) Žal te moram razočarati…ups, to je pa že drugo razočaranje zate, ane? Najprej nič z velkimi joški, zdej pa še tole, šit!
hehehe…nesporazum…..
ti si postavla par vprasanj….ja…..mene pa zdej zanima kako bi ti odgovorila na ta vprasanja ce bi ti jih naprimer kdo drug zastavu. Logicno da ti ves odgovore, ampak ostali jih ne vemo….
naprimer da bom se bolj jasen…
se kdaj navelicas seksati z enim in istim tipom, hoces da ti je vedno na voljo,itd..
kar se tice josk je bil joke…..hehe….nc osebnega….ce si prizadeta mogoce
Joške…nč zamerla, haha, moje so lepe, polne, jedre, samo niso pač številka 5! Tko,da tuki ne more bit nobene zamere, mal heca…
Pa kaj jaz vem…men je kul met stalnega tipa, naveličam se ga ne v postelji (če je seveda dober-sicer itak nima dost šans; al se hitr nauči, al pa čao), ampak mogoče prej na drugih področjih, če preveč tičiva skupaj. Drugi tipi me pa ne vzburjajo, le koketiram rada..
Človek mora v glavi razčistit, potem pa vidi da se, če že enkrat z nekim globoko zabred, ne da naveličat!
Postane lahko enolično, ampak tu pa mora delovati, pamet in domišljija!
Potem ti je pa lepo v življenju kot je meni in verjetno tudi tebi dobra mačka!
Čao
Heh, toliko bolje verjetno tudi, če te tip lahko še kaj nauči a?
:))
ammm…a te lahko mimogrede vprasam kok je stevilka….zame btw so idealne 3.5 ali 4…moja ma 3 in je fino ker mi ravno v roke pasejo :)) in potem ni problema kupit moderc…ker samo pokazes z rokami kaksenga bi rad :))).
Drugac pa kar je vec od 4 je samo napoto…..res pa da zgleda zelo zelo zelo seksi.
drugi tipi te ne vzburjajo…to je mene zmer zanimal pri zenskah….kako naprimer gre en dober tip mimo nje pa se ozre NE za njimu…..da gre mimo mene ful dobra zenska……sej ne morem da bi jo ne pogledal….Lepota je zato da gledas….
Ful mi gre na jetra ko so nekatere zenske ful histericne ce tip pogleda drugo….mene nic ne moti ce moja kaksnega ‘dobrga tipa pogleda’. Ga pogledam se jaz in ga skupaj pokomentirava…enako z zenskami……ce je res kaka ful dobra se tudi ona ozre za njo in skupaj ugotoviva da se je splacalo pogledat :). Ce ne se pa lahko zmeraj izgovoris da gledas kaksno dobro oblekco ima…in da bi bilo dobro se njej kaj tacga…sexi…kupit :)…ammm a sem temo falil mogoce?
Moja cifra? 3 oz. kukr moj tip pravi (isto, kot ti): direkt v roke pašejo…
Ma ja, men gre mal na živce, če tip gleda blondinke (spet moja opsesija z blondinkami…sori Tina!), al pa kakšne, ki so izzivalno oblečene, pa sicer grde…Ampak ne težim, samo nasmejem se mu, tolk da ve, da sem ga ujela…
Pri tipih je pa tako. Niso mi všeč nabildani, želejasti, dobr-avto-jest-sm-mačo stil tipov, ki kao padejo v oči… pa rejverji tud ne, ker se mi mim oblačijo….prej kakšen simpatičen skejtarček, kakšni hudi dredi so mi včasih tud kul…Drugač pa se moram nujno s tipom POGOVARJAT, vsaj par besed spregovorit, ne padam na zunanjost, ampak na karakter.
kva pa tipi ki so ful zmedeni….jst sicer nisem zenska ampak ce bi bil….bi mi bli verjetno vsec tipi ki ob pogledu na zenske zacnejo delat traparije…. kot naprimer butec in butec ce si gledala al pa maska…skratka take vrste kot jih igra…kaj je ze…na koncu jezika ga imam….ne vem pozabu
Jim Carrey?
ja
Forum je zaprt za komentiranje.