Najdi forum

Pred osmimi leti sem imela kratko zvezo s fantom, ki mi je zelo veliko pomenil, on pa je imel očitno velike probleme sam s sabo. Vedela sem, da mu nekaj pomenim, je pa bil zelo nezaupljiv in negotov, kar je izražal z bolestnim ljubosumjem in agresivnostjo. Zdi se mi tudi, da se nasploh ni najbolje znašel v partnerstvu, saj je punce menjal kot spodnje perilo, ko pa se mu je zdelo, da je neki osebi preblizu, se je umaknil. Nekakšen razkorak je bil torej med željo po ljubezni in željo po svobodi. Poleg tega mi v družbi ni izkazoval kakšnih nežnosti, le ko sva bila sama. Pred drugimi je hotel biti zmeraj “cool”, dajati vtis, da ima vse pod kontrolo. Takrat je bil star 17 let.
Potem sva po grdem prepiru prekinila vse stike in življenje je teklo dalje. V tem času sem imela 1 partnerja, s katerim mi je bilo sprva zelo lepo, kasneje pa sem spoznala, da to ni to. Nikakor namreč ne morem pozabiti tega fanta iz preteklosti, pa naj storim karkoli. Tudi on se je v tem času umiril, imel oz. še ima resno dekle, s katero sta skupaj že nekaj let. Problem je v tem, da sem slišala, da tudi on mene ne more pozabiti; ko se po naključju kje srečava, se gledava brez besed, kot da med nama res nekaj je. Nihče pa ne naredi prvega koraka.
Zanima me, če je možno, da se je spremenil. Pa tudi zase ne vem, če je to normalno, da že tako dolgo pogrevam preteklost in živim v nekih iluzijah, ali pa je to le beg pred partnerstvom v iskanju nečesa nedosegljivega?
LP

Fant pri sedemnajstih je še popolnoma nezrel za resno zvezo. Če je od takrat preteklo že osem let, je jasno, da sta se oba v tem času spremenila. Postala naj bi bolj zrela, kar pa ni nujno. Tudi vaše pismo je tako, kot bi ga napisala kakšna najstnica. Zamislite se malo nad tem. Če v tem vmesnem času nista imela stikov, se pravzaprav sploh ne poznata. Seveda pa je možno, da se še vedno močno spolno privlačita.

Alenka B

New Report

Close