Najdi forum

Se eno rojstvo

S fantom, bodocim ocetom mojega otroka, sva ze skoraj 2 leti zavarovana pri Zavarovalnici Triglav. Prvega otroka pricakujeva avgusta. Polici sta sklenjeni za zivljenjsko in dodatno nezgodno zavarovanje. Predvidevam, da sva upravicena do denarne nagrade za rojstvo otroka, vsaj tako je rekel zavarovalni agent ob sklenitvi police.
Zmedel pa me je odgovor Sasi, ki ste ga napisali na forumu med. over in sicer:
– Praviloma dobita izplačan predujem, ki pa se vam na koncu zavarovanja odšteje od zavarovalne vsote. Ta predujem pa je 10% od zavarovalne vsote,vendar ne več kot 500 Eur.
Midva imava vsoto ob dozivetju 2.000.000, 00 sit. OK, pac ne bo 10 %, kar znasa 200.000 sit, ampak cca. 115.000 sit.
Kaj pa pomeni, da “se vam ta znesek 115.000,00 sit na koncu zavarovanja odšteje od zavarovalne vsote”. Mar to pomeni, da na koncu znesek ob dozivetju ne bo 2.000.000,00 sit, ampak toliko manj? Kajti, ce je tako, potem to ni nagrada, ampak ti denar samo posodijo in je vse to marketinska fora en velik nateg.
Upam, da je vprasanje razumljivo in hvala za odgovor.
Lp, Tina.

Spoštovani !
Vaša ugotovitev je pravilna,in to kar sem napisal saši drži.

Želim vam lep dan, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close