Najdi forum

Še eno odvajanje…

Nujna je jutranja in v službi okoli 13h. Če sem doma je to kava po kosilu. Izven teh terminov je stvar družabnega dogodka, obiska, … Ne bom se ji odpovedala, ker jo imam rada, pritisk pa nizek in sem že skoraj klinično mrtva, če je ne spijem. Je pa Lavazza zame zakon!

Zame je pa Barcafe zakon.

Jaz pa povabim na Cremcaffe ali illy.

Jezus,Saso,da nisi ti moja dusa dvojcica !!
Ce ni tvojih dveh (sta kar dragi) je tudi Hausbrandt in Lavazza zakon.

Če boš šla kdaj do Palmanove ali Trsta, se ustavi v Sistiani, to je tako manjše letoviško mestece, malo naprej od Molfalcona, ob cesti v trgovini Bar Bianco.

To je v bistvu industrijska prodajalna od Latterie Carsice, kjer prodajajo svoje izdelke iz mleka. Mleko, biškote, sire, kreme, ipd….no, tam moraš spit kufetku.
Da se ti zrola. Črno, krako, močno, zraven pa dajo v šalčko njihovo svežo smetano. Mmmmmljask. Lahko šalčko obrneš okoli in mlatiš po nji, pa ne bo smetanca ven padla. Which remind’s me…..že dolgo nisem bil tam……

Poznam Sistiano,ampak to o baru je nova ,koristna,informacija .
Obozujem italijanske barcke.
Si bom zapomnila , v zameno pa informacija,kje imajo NAJBOLJSI cokomenta sladoled v Gorici – nasproti Giardinov – ce ves,kje je to,ce pa ne ,ti pa ob priliki pokazemo :)))))))

You got a deal……

Jah, pr’ nas sma pa kar z Loka kava zaduvoln’ :))

Hello everybody thereeeeeeeee

Najlažje odvajanje – ne piješ pa konec. Tako kot s cigaretami, pustiš pa konec. Je pa težžžžžžžžžžkooooooooo, posebno s cigaretami. Ampak najboljši je čisti rez.

ej kofetarica 🙂
dva predloga
1- zamenjaš kavo z čajem, prvih nekaj tednov piješ pravi čaj, potem po postopoma “prešaltaš” na sadne. Naj bi bila kriza manjša, ne vem pa če je to res.
2. – Spremeniš navade, zjutraj namesto kave telovadba.

Kako je easy tko pisati, deliti nasvete 100 na uro, v “resničnem” življenju ti un drugi takoj zabrusi pa daj ti to naredi če lahko pol pa lepo utihneš 🙂

Se mi pa ne zdi da bi pretiraval z pitjem kufeta.

New Report

Close