Še enkrat, zdravnik v ZD Šiška!
Pozdravljeni,
tudi jaz želim zamenjati zdravnika. Sedaj imam eno privat zdravnico, vendar z njo nisem zadovoljna.
Lokacijsko mi je najbližje ZD Šiška, zato bi najraje imela zdravnika tam. Trenutno sprejemajo nove paciente dr. Novak, dr. Demšar in dr. Lombardo.
Zelo bi vam bila hvaležna za kakršnokoli informacijo o navedenih zdravnicah, da bi se lažje odločila.
Hvala vsem in lep dan.
Mene je medicinska sestra Marjete Demšar tolk nadrla da sem začela jokati! Povedala je, da nisem prisla na kontrolo, da sem nesramna! Da so zaradi mene sparali masko, jaz pa nikoli nisem prisla…Veste kaj je najbolj hecno? Nihce mi ni zakazal kontrole!Ko sem prisla v ordinacijo, zdravnica Marjeta je povedala, da mi je pozabila povedati za kontrolo. …
Dr. Novak je v redu le da je veliko odsotna.
Na njo nimam pripomb, napiše napotnice, poglobi se… Sestra ( Matrina Herman) je pa čist druga zgodba. Osorna, brezobrazna, kot pitt bull pred zdravnico…. Da ne omenjam da jo je NEMOGOČE dobiti po telefonu, na naročanje po mailu – pozabite.
Glede na to da ena brez druge ne gre – NE priporočam. Razen če mate jeklene živce.
Lp.
pozdravljeni.
lepo prosim a pozna kdo dr. mojco prica ali pa dr. dragano rakič? potrebujem novo zdravnico ki bi se posvetila mojemu stanju, saj imam resne zdravstvene tezave, zdajsnja zdravnica pa me ne jemlje resno. nenadzorovano hujšam, imam krče v zelodcu in crevesne tezave, non stop vnete sinuse, bezgavke. shujšala sem 13 kil c dveh mesecih ona pa trdi da sem anoreksična in me zeli poslati k psihiatru… od mene je ostalo samo še 45 kil..
nujno potrebujem zdravnico kime bo kam napotila saj sem izgubila 1 leto svojega zivljenja in je samo še hujše. vmes sem izgubila tudi sluzbo in sem popolnoma obupana. od tega da sem priklenjena na posteljo in da od zivljenja nimam praktično nič saj sem non stop utrujena, izzeta in dejansko zaradi vseg asranja trpim za depresijo saj me nihče ne jemlje resno.
dr. Mojca Kobač JE ZELO vredu. Jaz mislim, da je težava v vas, ki ste google dohtarji!!! Enkrat nisem naletel da bi bila slabe volje, nikoli nisem slišal, da bi na kakršen koli način povzdignila glas nad komer koli, sestra Danica prijazna in kot mravljica leta po ambulanti. Je pa res da nikogar ne vzame, ker ima mislim da celo največ pacientov v ZD Šiška.
Še enkrat – Mojca Kovač je odlična in prijazna zdravnica!