Še enkrat, zdravnik v ZD Šiška!
” S tem, da so mi drugo doktor Kovač močno odsvetovali, ker menda nadira paciente”.
Kdo ti je pa to naložil? Daleč, zelo daleč od resnice! Je pa res da ima 1K pacientov in da so obdobja ko ni prisotna. Logično moraš sam poskrbeti da se tako naročiš preko emaila/telefona, da si naročen takrat kot ona dela, da ti lahko izvide pogleda…
Se strinjam s pikcem. Vedno sem mislila, da ti, če si bolan, lahko pomaga vsak zdravnik, saj ima diplomo:)))Zdaj res potrebujem dobrega stalnega zdravnika in ga tudi imam: dr. Mileno Blaž Kovač, že kar nekaj let. Zdaj pa je res premalokrat v ordinaciji, tako da pridem vsakič k drugi zdravnici. Saj so prijazne in mi pomagajo, a vsakič znova moram vse razlagati, kar mi ob slabem počutju ni lahko. Res bi spet potrebovala zdravnika, ki bi bil tam, ko ga potrebujem.
In ko vas berem, res ne vem, h komu naj grem. Nove paciente menda sprejemata samo dr. Androjna in dr. Bahovec. Ima kdo informacijo, da sprejema še kateri?
tole berem, pa kar ne morem verjet. Moja zdravnica je dr. MOjca Kovač, zelo bistra in sposobna zdravnica. Karkoli potrebujem, dobim brez vsakega problema. Res pa je, da nikoli ne izkoriščam. Bolniških ne potrebujem, ker sem samozaposlena (in mi nihče ne bo nič refundiral), antibiotikov ne jemljem, če res ne umiram (vsaj zadnjih 10 let jih nisem), včasih kakšne tablete za revmo, za katere je potreben recept. Če potrebujem napotnico, brez problema napiše.
A ste se mogoče vprašali, ali niste prezahtevni do zdravnika?
Malce stara tema vendar morda komu pride prav.
Vse pohvale dr. Androjni, NIKOLI poudarjam NIKOLI imel problemov z njo, vedno posluša, predlaga, si zvame čas, nima kaj drugega napisat kot pohval. Enako velja za njeno medicinsko sestro, ki je tudi prijazna nasmejana in ustrežljiva. Za moje pojme v ZD Šiška najboljši team.
Tole o čakalnih dobah vsekakor ne drži. Jaz sem vedno na vrsti v doglednem času, pač odvisno zakaj potrebujem obisk. Res pa je, da paciente sprejema samo štiri dni, ker peti dan (petek) ima ambulanto za sladkorne bolnike. Če je pa res nuja, pa tudi vzame, le malo več je za počakat.
Skratka, jaz sem zelo zadovoljna, pa tudi sestra je zelo v redu.
Pozdravljeni!
Glede na to, da iščem novega osebnega zdravnika v LJ (ZD Šiška), me zanima, če mi lahko kdo kaj več pove o naslednjih treh zdravnicah (trenutno edine na razpolago):
Darinka Novak
Marjeta Demšar
Lombardo Mojca
Lepo prosim, če bi mi znali dobro svetovati, ker imam do sedaj res slabe izkušnje (do sedaj sem imel OS izven LJ, tj. v mojem domačem kraju)
Za pomoč se vam vnaprej zahvaljujem!
Lep pozdrav,
A