Najdi forum

Še enkrat loto v I.!

Hallo!

Glede na to, da je bila ta tema odprta že dva dni nazaj in ne vem koliko vas jo še odpira, sem se odločila, da raje odprem novo, da bo bolj sigurno.
Saj ste že vse več ali manj napisale spodaj a odgovora na svoje vprašanje kljub temu nisem zasledila.
Zanima pa me naslednje:
Vem, da žrebajo številke dvakrat tedensko. Ali pobirajo vplačila tudi na dan, ko žrebajo številke? Torej, ali lahko vplačam listek v soboto in če, do kdaj, da se moje vplačilo šteje še za isti dan?
Kako je na Opčinah z slovenščino? Se da kaj vprašat tudi po naše?
Slovenski loto igram kar redno, toda glede na to splošno evforijo, ki se dogaja trenutno v Italii sva se odločila, da tudi midva za hec probava prvič tudi v tujini.
Hvala za odgovore in vsem, ki boste tudi poizkusili seveda veliko sreče!!
Valerija!

Jaz ti lahko povem samo, da na Občinah s slovenščino nimajo problemov in tudi loto lahko vplačaš s tolarji. Glede vplačil pa po mojem ni dosti drugače kot pri nas, torej vplačila do nekje 13h, veljajo še isti dan. Tudi jaz igram pri nas redno, v It pa sem bila včeraj prvič.

ZADETKA ZOPET NI BILO !!! ZDAJ JE ZVIŠAN NA 66 MIO EUROV. Si sploh lahko predstavljate koliko je to!!!

Izgleda, da bomo še šli v Italijo ta teden…

Nisem pa vedela, da ga lahko vplačaš tudi s tolarji in to na Opčinah. Hvala za odgovor Tara.

New Report

Close