Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ŠE ENKRAT LALI

ŠE ENKRAT LALI

Nazaj po enem tednu (popolnega) odklopa. Racunalnika ni bilo niti blizu mene. Sedaj pa tole.
Bi pa zelela dodati nekaj.
Ko sem pred nekaj meseci Primozu “tezila”, da rabimo ta forum, je bilo to zato, ker sem o nasih tezavah lahko govorila samo na forumu “Starsi starsem”. In je velikokrat prevec bolelo. Tam se je bilo tezko pogovarjati o ICSI-IVF-u, pa sprijetih spermijih in zamasenih cevovodih.
In osebno sem tudi menila, da bo tale forum namenjen nam, ki imamo tezave z nepolodnostjo.
Mogoce je tezava, da tezko “opredelimo” kaj je neplodnost. Neucakanost zagotovo ni. Veste, drage moje, ce se septembra odlocis za otroka, zanosis pa marca alli junija – to NI neplodnost. Ko pa ti zdravnik na napotnico napise steril. prim., drage moje, to pa je. Nepolodnost ni stanje, ko ne zanosis v prvem mesecu, temvec bolezen. Huda, tezka bolezen in le redki jo razumejo.
In osebno si zelim, da bi tiste, ki smo v tem, ostale skupaj – ker to je vse, kar imamo. Za srecanje nas je prevec strah ali pa smo prevec zalostne.
Dekletom in zenam, ki jim uspe – brez laparoskopije, klomifenov, dnevnih injekcij, oddajanju sperme v ulici rdecih luci, napetih trebuhov, tekanjem za zdravniki in financnih in osebnih stisk pa le – izognite se nasega foruma, dokler je to se mogoce.
Osebno se iskreno veselim uspeha vsake, ki je sla skozi kalvarijo. Sama se se dobro spomnim obupanega maila Doroteje, ki ga je dobil Pusenjak, pa veselja nekaterih od vas in obupa, ko se ni koncalo, kot bi se moralo.
Siti lacnega na bo nikoli razumel. To je tako.
Punce, jesen bo kmalu tukaj in potem – sestra Gina pazi, napadamo :))))

Joj, kako si lušna! Bravo Emi!

Hope

Emi to si res super napisala.

Draga Ema
Svaka ti čast za ta tvoj post. Popolnoma je res, da siti lačnega ne bo nikoli razumel in to je to.
Želim ti čim več uspeha
Lep sončen pozdravček
Doroteja

Dekleta,
mogoce samo nekaj
na forumu sva dve
jaz sem Emi (in sem napisala ta post) in se nisem bila noseca (en neuspel IVF)
Ema pe je nesrecnica, ki je izgubila otrocka…
Vseeno hvala za pohvale.

New Report

Close