Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost še enega?

še enega?

Zivjo punce, berem tale forum in trpim z vami, kajti sama sem tako trpela 7 let in vem kako je..7 poizkus IVF je uspel in doma imam čudovito hčerko stara 16 mesecev….resnicno trpim z vami in vas spodbujam.Pojavlja pa se mi zdaj vpašanje ali naj imam še enega ali ne?? 7 poizkusov me je resnicno utrudilo , stara sem 39 let….če bi bila mlajša bi to takoj storila…ampak zdaj pa ne vem.imam še 4 zmrznenčke……Tomaževič mi teži naj imam še enega…ampak,,, ze tako študiram ko bo hči 20 bom jaz 60…..ne vem no..
Punce kakšen vaš nasvet bo dobrodošel…ve pa se drzite in pogum in voljo v roke.

Draga moja!

Veš kaj ti povem! Če bi jaz imela zamrznjenčke, bi šla takoj ponje. Tako jih pa na žalost nimam. Stara bom 41 let in imam verjetno (predvsem zaradi težav s povišanim prolaktinom v krvi) zelo malo možnosti za ponoven postopek. Celotno zdravljenje, to je: z zdravili znižati nivo hormona, laparo in verjetno še kaj drugega, bi trajalo predolgo, da bi nas komisija sploh še enkrat spustila skozi.
Toda hvalabogu, enkrat je že uspelo! Denar, ki bi ga pa jaz potrošila za ponovne poskuse, pa prepuščam tistim, ki so še na vrsti.

Torej, kaj še čakaš?

Nataša

Kar veselo po zamrzjenčke, pa ne računaj koliko bo kdo kdaj star. Stara boš toliko kot se boš sama počutila staro in verjemi če boš imela zdaj še kakšnega mladička se boš mlada počutila dalj časa.
Pomisli kako bo tvoja hčerkica vesela bratca ali sestrice. Zakaj bi imela enojno veselje če imaš možnost za dvojno ali pa ??

Pa veselo po zamrzjenčke da bo v tvoji hišici spet nov otroški jok in smeh!!

LP, Mojca

Joooooj,Barbara ,saj so tvoji,tam so ,čakajo te…..Vem,da je najlažje kar tako nakladati,ampak vseeeno dobro razmisli. In Mojca ima prav ,leta niso pomembna,mlada si kolikor se počutiš mlada.Brž ponje,kar bo pa bo …!!
katja

Če si zdrava, vitalna in mlada po srcu in duši… SAMO PONJE!!!!!!!!

Saj si tisto kar je bilo hudega že verjetno pozabila ob svojem sončku. Na tvojem mestu bi se odločila še za enega. Ja mogoče sta lahko tudi dva!
SREČNO!

Kaj pa če se otročku kaj zgodi, potem boš pa brez. Probaj šeenkrat, da si ne boš nekoč očitala, ko bo že prepozno.

Izkoristi priložnost, sicer se boš morda spraševala, kakšni bi bili zamrznjenčki. Če ti je namenjen še kakšen, bo uspelo, če ne, pa ne. Povem ti, da je lepše kot enega, imeti vsaj 2 otroka. Jaz imam 2 otroka, obakrat sem takoj zanosila, zdaj pa že 1 leto in pol brezuspešno želim še tretjega. Imam 37 let, torej le malo manj kot ti.

Kar pogumno!

barbara,
pravis, da te skrbi, kaj bo. ti bos 60, tvoja puncka 20.
Pomisli, da bo tvoja puncka ostala cisto sama, ko bos umrla. In takrat si bo zagotovo zelela bratca ali sestrico,da bi z nekom lahko delila bolecino, pa tudi trenutke srece.
Pojdi ponje – in – ce ti je usojeno, tvoja deklica ne bo nikoli sama.

Ne oziraj se na leta in prisluhni srcu – če si želiš še enega, pojdi po zamrznječke. Tvoji so in te čakajo. Samo odločiti se moraš, pardon morata – ti in tvoj partner.

Pozdrav! Eva

Jaz sem stara 38, 2 IVF sta bila neuspešna, tretji je bil uspešen, na žalost sem imela spontani splav, naslednji mesec se odpravljam ponovno na IVF. Vemo kakšen psihični napor je to, samo pri tebi ni tako kot pri nas, saj imaš hčerko.Če si 7 IVF čes dala, potem pojdi še po zamrznjenčke, da ti ne bo kasneje žal.Jaz sem jih imela v tujini ( v Švici), pa jih za nič na svetu nebi pustila.
No, sama se odločita z možem.Srečno!

Punce hvala za vaša mnenja, vidim da so enotna,,, moram razmisliti še enkrat .
Punce hvala

New Report

Close