Še ena prestrašena
Sem še ena, ki jo je strah, ne vem zakaj ampak to mi najbolj grozno se odpravit k zobarju. sem že drugič rodila in imam grozne zobe in vem da se moram odpravit ampak je težko. pred enim mesecem semj bila v nujni ordinaciji in mi je dala v modrostni zob ki je imel luknjo nekaj da odmre da mi ga bodo potem izpulili, dala mi je 8 carbol ali nekaj takega, od tega je že en mesec in spet imam malo bolečine, verjetno se moram kar čimprej odpravit k zobozdravniku, ali veste kam lahko grem da mi ne bodo očitali kje sem bila do sedaj, ker to me samo še bolj prestraši. Ali je kak dober zobozdravnik v okolici domžal da ni samoplačniško?
Spoštovana stsh,
glejte, saj zobozdravniki ne očitamo litanij zato, ker nam je to v veselje. Sama se sicer poskušamo vzdržati vsakega komentarja, vendar pa včasih vseeno ne morem biti tiho, ker se mi smili “lastnik” slabega zobovja. Koneckoncev smo mi v službi zato, da zobe popravljamo in če bi imeli vsi brezhibno zobovje, bi mi ostali brez kruha…
Poglejte nekaj postov nazaj, kjer je ravno ena obiskovalka hvalila zobozdravnike v Domžalah. Poskušajte stopiti z njo v stik, da vam posreduje ime zobozdravnika/ce.
dam ti mail
[email protected]