Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Še ena prestrašena

Še ena prestrašena

Sem še ena, ki jo je strah, ne vem zakaj ampak to mi najbolj grozno se odpravit k zobarju. sem že drugič rodila in imam grozne zobe in vem da se moram odpravit ampak je težko. pred enim mesecem semj bila v nujni ordinaciji in mi je dala v modrostni zob ki je imel luknjo nekaj da odmre da mi ga bodo potem izpulili, dala mi je 8 carbol ali nekaj takega, od tega je že en mesec in spet imam malo bolečine, verjetno se moram kar čimprej odpravit k zobozdravniku, ali veste kam lahko grem da mi ne bodo očitali kje sem bila do sedaj, ker to me samo še bolj prestraši. Ali je kak dober zobozdravnik v okolici domžal da ni samoplačniško?

Spoštovana stsh,

glejte, saj zobozdravniki ne očitamo litanij zato, ker nam je to v veselje. Sama se sicer poskušamo vzdržati vsakega komentarja, vendar pa včasih vseeno ne morem biti tiho, ker se mi smili “lastnik” slabega zobovja. Koneckoncev smo mi v službi zato, da zobe popravljamo in če bi imeli vsi brezhibno zobovje, bi mi ostali brez kruha…
Poglejte nekaj postov nazaj, kjer je ravno ena obiskovalka hvalila zobozdravnike v Domžalah. Poskušajte stopiti z njo v stik, da vam posreduje ime zobozdravnika/ce.

Sama sem bila pri dr. Strlič Iris (zd Domžale) in sem zelo zadovoljna. Tel:724-52-99. Srečno in lep pozdrav!

jst pa na hrvaškem pr zobrju in je krasen in fuuul prjazen..lahk me kontaktiraš na msn

dam ti mail
[email protected]

New Report

Close