Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! ŠE ENA OBLETNICA POROKE-5 LET

ŠE ENA OBLETNICA POROKE-5 LET

Skupaj oženjena že pet let .Poznava se že 12 let,pa ne vem s čim naj presenetim svojo ženičko.Zadnje čase sva zelo obremenjena z gradno hiške pa bi nama privošil kaj lepega za obletnico.Izrazila je željo da bi odšla mogoče v mehiško restavracijo pa me zanima kje so kake dobre restavracije (Ljubljana in okolica ) in kaj je dobro tam pojesti .Okus imava podoben -malo pekoče.Kaj pa darilo?

Lep pozdrav

Ena od dobrih restavracij je JOE PENA ‘ S CANTINA Y BAR MEHIŠKA RESTAVRACIJA – REZERVACIJE (01) 421 58 00 na Cankarjevi v Lj.

Za darilo imam pa tudi jaz malo težav.Tudi midva sva poročena pet let in se poznava natanko toliko časa kot vidva. Obletnico pa imava v petek.

Pa srečno pri izbiri darila:-)))))

Veš, kako naredi?

Povabi jo v to restavracijo in ji daj v kozarček šampanjca prstan. Ko bosta nazdravila s šampanjcem, se bo na dnu kozarca zasvetil čudovit prstan. Kot v filmu.

Pozdrav.

Dobra ideja še kakšno prosim….

Sigurno je da z zlatom pri 95% žensk ne moreš faliti. Lahko pa ji podariš kako lepo perilo in kakšna rožica tudi ne sme manjkat. Najbolj se razveselim, če me mož prehiti in že navsezgodaj, kar v posteljo prinee kakšno majhno presenečenje – poseben bombon, mini parfum, rožica, poljubčki od nog do glave,….
Srečno možički, žene smo zelo zelo zahtevne, pa saj ste to že sami ugotovili a ne.

Najbolj romantično darilo je bilo, ko mi je mož, ki je bil takrat še fant po skupnem potovanju, ki je trajalo 40 dni, prinesel šopek s 40 vrtnicami….

Za obletnice pa :
izlet v Benetke za naju dva
knjigico – Our love story – kjer so rubrike, ki jih izpolniš (o prvem srečanju, o romantičnih trenutkih – skratka o vama – to sem podarila možu in izzvalo je veliko lepih občutkov in privleklo ven veliko spominov, ki so bili že skoraj pozabljeni)
večerja, ki se konča s šampanjcem in jagodami v postelji…

Hrana pa _ midva obožujeva kitajsko in greva skoraj obvezno v kitajsko restavracijo (zadnja je bila Kitajski zid v šiški, kjer je bilo dobro)

Šopek rož s posvetilom “ljubim te od prvega dne” pošlji po pošti oz. telegramu. Presenečena bo! Seveda pa potem še kakšno darilce, če si pri denarju? Kakšen parfum, perilo, prstan, verižico, kakšno dobro knjigo ali kaj podobnega, če ne pa samo še kakšno malo pozornost. Vse te stvari so za nas ženske.

Srečno!

Sicer sem sama kar pogosto zahajala v restavracijo Joe Pena’s, vendar se ne morem strinjati, da je ena boljših. Joe Pena’s je namreč malo boljša fast food restavracija (kot McDonalds), cene pa niti približno primerne temu.
Če že gresta v mehiško v Ljubljani, pojdita vsaj v restavracijo Meksiko 1867 na Medvedovi 18 (blizu bivšega kina Mojca), mene pa je od vseh, ki sem jih obiskala v Sloveniji, najbolj prepričala restavracija Jadro v Kamnici pri Mariboru.

Lep pozdrav,
Pu

Pu, verjetno si mislila na mehiško restavracijo Sidro v Kamnici pri Mariboru.

Marjetica

Res je!
Sem smotana… 🙂 No, zadela sem vsaj zadnje 3 črke. V obeh primerih pa restavracije ni v imeniku. Vsaj jaz je nisem našla.

Lep pozdrav,
Pu

Živjo Marjetica in ostali!

Spet jaz.
Samo toliko, da povem ‘resnico’ o mehiški restavraciji v okolici Maribora, če jo bo kdo kdaj iskal. :))
Ni ne Jadro, ne Sidro (ki je picerija (menda tudi zelo dobra), h kateri se zavije na istem odcepu, kot k mehiški), ampak Gostilna Galeb.
In je v imenuku, samo iskati je treba znati. 🙂

GOSTILNA GALEB
Kravina Zlatka s.p.
K Čolnarni 29
2354 Brestrnica

Telefon: 02 623 11 00, 228 76 50

Lep pozdrav,
Pu

5 let še sicer nimava, ampak pri meni je varianta ali mehiška restavracija, še boljše pa kitajska restavracija. Tam igra umirjena kitajska glasba, ki te čisto sprosti. Pa še hrana je fullllll dobra. PS: mehiška restavracija v Bresternici oz. Kamnici pri Mb – se splača. Pa še izlet na Štajersko imata hkrati. Lp

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close