Še ena o moških
Imam eno vprašanje, na katerega se lahko odzovete tudi moški, in sicer, imam tipa, očeta mojega skoraj štiriletnega otroka, ki si nekajkrat na leto privošči motoristiko s parimi kolegi, vsi so starejši od njega (30 let). Ta zadeva me moti, ponavadi se skregava še preden gre, ker če gre moški na tak “tridneven žur”, je to nekaj normalnega, če grem pa sama samo en večer na koncert, je pa ponavadi vsem čudno, sicer brez besednega zgražanja, ampak se pri ljudeh opazi, ker kao: Kako, a ne gresta skupaj? Ali sem res samo jst tako zategnjena? Se mi pa tudi ni zdelo sprejemljivo, da je šel prvič, ko je bil sin star šele 3 mesece. Moti me tudi, ker drugače skoraj nič ne pije, je pa enkrat po vrnitvi reku, da “prežeravanja” raje ne bi komentiral, kar pa zame pomeni nič druzga kot pijančevanje. A mora it res do Dalmacije da se ga ulije? Se mi zdi, da moški v takem primeru ne mislijo čisto nič na familijo, ampak samo na svoje užitke. Hvala za vsak komentar
Kar se tiče moških, ne gre posploševati. Niso vsi tipi taki, kot je oče vašega otroka. Izbrali ste si ga sami in tak kakršen je, ni od včeraj. Tudi ne pričakujte, da se bo bistveno spremenil. O vsem nad čemer se pritožujete bi se morali najprej pogovoriti z njim. Ne vem zakaj vas tako zanimajo mnenja drugih moških, nekateri se bodo strinjali z vašim tipom, drugi bodo na vaši strani. Poskusite prisluhniti zdravi pameti pa vam bodo zadeve bolj jasne.
Alenka B
Draga Luc,
mislim, da vsak človek potrebuje nek hobby, nekaj kar počne sam zase in se pri tem ima fajn. Torej vsak potrebuje nekaj časa zase. Mogoče je ravno ta tridnevni izlet z motorji tvojemu fantu sprostitev, da si napolni baterije za naprej. Če je na sploh neproblematičen in če res ne pije doma in se sicer dobro razumeta, ti pomaga pri sinku itd., mislim, da se ne rabiš razburjati za to, ker gre s fanti za 3 dni nekam. Mora pa biti pripravljen kdaj on poskrbeti za otroka, ko si vzameš čas zase in za kako svojo sprostitev, koncert, kino, shopping, karkoli, drugače to ni vredu. Pogovorita se o vsem.