Še ena
Draga it, oh, kako zelo mi je žal. Veš, še vedno se spominjam dne, ko sem bila tudi sama prisiljena zapustiti Nosečnost.
Drži glavo pokonci, s tabo sem in ti pošiljam svoje najbolj pozitivne misli.
Obrni se na nas, kadarkoli nas boš potrebovala. Tu smo. Skupaj smo močnejše – če vse združimo naša srca, je lažje. Hudo mi je, da ti izrekam dobrodošlico tu, a vsekakor si dobrodošla, tu boš našla dekleta, ki te bomo držala pokonci, verjemi.
Topli objemi so le zate.
Čistili so me včeraj. Drugič zapored, drugič zapored se zarodek ni razvijal, srček ni bil.
Ne vem zakaj, ampak tako hudo, kot mi je to nosečnost, mi še ni bilo. Nekako se počutim, kot da se ne poslavljam samo od tega otročka, tako majhnega, pa vedar, vsaj z moje strani, tako zaželenega, počutim se, kot da se poslavljam od svojih sanj, želja, dela sebe.
Občutek je grozen, in samo obveznosti do že rojenih deklic, mi narekujejo, da ne jočem ves čas, da sem tudi tu, z mislimi tu, v sedanjosti.
Ne morem pa še spustiti stran to misel, to vedenje, to (zdaj že) preteklost, ta lep občutek, da bom zopet mamica.
Grozno mi je.
Draga it
popolnoma te razmem kaj govoriš. Sama sem pred 2 meseci držala svojega zlatega fantka, ki je bil tako majčken, kljub temu se je trudil zadihati…
V mislih sem stabo in sploh z vsemi mamicami, ki ste občutile to tragično življensko izkušnjo.
Objem vsem
Kaja
P.S.: Pravijo da se dušica ustraši in odide. Oba sta potrebovala to izkušnjo. Lepa novica pa je, da se bo dušica, ko bo čas, vrnila k tebi in takrat bosta dobila priložnost zaživeti skupaj, se vesliti, ljubiti in uživati