Najdi forum

Pozdravljeni .

Vrjamem ,da se marsikaj dogaja v naših mislih v naših srcih ,nismo pripravljeni ,se bojimo . Vem da pride za vse prava oseba in da moramo marsikaj v življenju prehoditi da pridemo do ključa ! Amapak zadnjih par dni sem res čist out …. Rada bi razumela ampak razum je zakrknil …

No moja tema je sledeča ,predvidevam da je že kdo izmed vas imel podobno zgodbo . Ne bom dolgovezila ampak bom povedala bistvo . (Če bi hotela bi lahko napisala roman amapk to nima smisla ,ne da romani sami po sebi niso zanimivi, moj roman bi bil tipična klasika 😉 zato ostajam pri zgodbi. )

Spoznala sem fanta . Začela sva se dobivat . In imela pravljičnih par mesecev. Se mi je zdelo na čase zelo nerealno . Ampak love is blind ? Yes , je res ! Vglavnem večerje ,kosila ,kupil zelo dragoceno darilo za rojstni dan ,lepe besede . Vglavnem kot kak tipični moški z romantične limonade . Pogovori z njim topli . Debate v nedogled . Počutila sem se pomebno,sproščeno,da sem jaz lahko jaz. Bil je razlog da sem pustila svojega fanta. .. Nakar je prišlo do “hladnega tuša”. Postal odsoten, zaseden . Dejal je da neve kaj mu je in da ni pravi ter da mora razčistit sam z sabo ! Sprijaznila sem se in odločila da grem po svoje . Začnem delat na sebi ,saj to je bistvo za življenje . Poskrbet za svojo srečo .

No kot sem napisala v uvodu da vrjamem v to da se komu kdaj z čustvi zalomi,vse je človeško, se dogaja .,
ampak težko je vrjet ,da se nekdo trudi ,delal na vse ves sladki ,se klanja vsem tvojim muham in potem sredi lepega spusti vse iz rok in totalni ignor ? Imam prav še en moški žigolo več ? Punce kot zabava ? Ali moški strahovi ? Naveličanje ?

Jaz sem osebnega mnenja da pol že tako mora bit in vse se zgodi z razlogom. AMpak zaniamjo me samo mnenja in podobne izkušnje .

Hvala vsem 😉

Pozdravljeni .

Vrjamem ,da se marsikaj dogaja v naših mislih v naših srcih ,nismo pripravljeni ,se bojimo . Vem da pride za vse prava oseba zato moramo marsikaj v življenju prehoditi, da pridemo do ključa ! Amapak zadnjih par dni sem res čist out …. Rada bi razumela ampak razum je zakrknil …

No moja tema je sledeča ,predvidevam da je že kdo izmed vas imel podobno zgodbo,Ne bom dolgovezila, bom samo povedala bistvo . (Če bi hotela bi lahko napisala roman amapk to nima smisla ,ne da romani sami po sebi niso zanimivi, moj roman bi bil tipična klasika 😉 zato ostajam pri zgodbi. )

Spoznala sem fanta.Začela sva se dobivat ,spoznavat. Imela pravljičnih nekaj mesecev.Na čase je bilo zelo nerealno,najlepše sanje.Dober star pregovor pravi LOVE IS BLIND. Yes, je res ! Vglavnem večerje ,kosila ,kupil zelo dragoceno darilo za rojstni dan ,lepe besede.Vglavnem kot tipični moški z romantične limonade Topli pogovori,debate v nedogled- Na tak način da človeka začutiš mu začneš zaupat.Počutila sem se pomebno,sproščeno,da sem jaz lahko jaz. Bil je razlog da sem pustila svojega fanta. Nakar je prišlo do “hladnega tuša”.Postal odsoten, zaseden.Dejal je: ” Nevem kaj mi je,nisem pravi.” “
Razčistiti moram sam z seboj in rešiti svoje probleme,čustva do tebe se niso spremenila!” Seveda sem mu hotela pomagat in izvedet kaj je ta problem in ker odgovora ni bilo sem se vdala in ga pustila pri miru Sprijaznila sem se in odločila da grem po svoje . Začnem delat na sebi ,saj to je bistvo za življenje . Poskrbet za svojo srečo.

No kot sem napisala v uvodu, da vrjamem v to,da se komu kdaj z čustvi zalomi,vse je človeško, se dogaja.
Težko pa je vrjet ,da se nekdo trudi ,dela na vse, ves sladki ,se klanja vsem tvojim muham, moški kakšnega vsaka ženska želi in potem sredi lepega spusti vse iz rok in totalni ignor ? Imam prav še en moški žigolo več ? Punce kot zabava ? Ali moški strahovi ? Naveličanje ?

Jaz sem osebnega mnenja, da pol že tako mora bit in vse se zgodi z razlogom. Ampak zaniamjo me samo mnenja in podobne izkušnje .

Hvala vsem 😉

Pozdravljeni .

Vrjamem ,da se marsikaj dogaja v naših mislih v naših srcih ,nismo pripravljeni ,se bojimo . Vem da pride za vse prava oseba zato moramo marsikaj v življenju prehoditi, da pridemo do ključa ! Amapak zadnjih par dni sem res čist out …. Rada bi razumela ampak razum je zakrknil …

No moja tema je sledeča ,predvidevam da je že kdo izmed vas imel podobno zgodbo,Ne bom dolgovezila, bom samo povedala bistvo . (Če bi hotela bi lahko napisala roman amapk to nima smisla ,ne da romani sami po sebi niso zanimivi, moj roman bi bil tipična klasika 😉 zato ostajam pri zgodbi. )

Spoznala sem fanta.Začela sva se dobivat ,spoznavat. Imela pravljičnih nekaj mesecev.Na čase je bilo zelo nerealno,najlepše sanje.Dober star pregovor pravi LOVE IS BLIND. Yes, je res ! Vglavnem večerje ,kosila ,kupil zelo dragoceno darilo za rojstni dan ,lepe besede.Vglavnem kot tipični moški z romantične limonade Topli pogovori,debate v nedogled- Na tak način da človeka začutiš mu začneš zaupat.Počutila sem se pomebno,sproščeno,da sem jaz lahko jaz. Bil je razlog da sem pustila svojega fanta. Nakar je prišlo do “hladnega tuša”.Postal odsoten, zaseden.Dejal je: ” Nevem kaj mi je,nisem pravi.” ”
Razčistiti moram sam z seboj in rešiti svoje probleme,čustva do tebe se niso spremenila!” Seveda sem mu hotela pomagat in izvedet kaj je ta problem in ker odgovora ni bilo sem se vdala in ga pustila pri miru Sprijaznila sem se in odločila da grem po svoje . Začnem delat na sebi ,saj to je bistvo za življenje . Poskrbet za svojo srečo.

No kot sem napisala v uvodu, da vrjamem v to,da se komu kdaj z čustvi zalomi,vse je človeško, se dogaja.
Težko pa je vrjet ,da se nekdo trudi ,dela na vse, ves sladki ,se klanja vsem tvojim muham, moški kakšnega vsaka ženska želi in potem sredi lepega spusti vse iz rok in totalni ignor ? Imam prav še en moški žigolo več ? Punce kot zabava ? Ali moški strahovi ? Naveličanje ?

Jaz sem osebnega mnenja, da pol že tako mora bit in vse se zgodi z razlogom. Ampak zaniamjo me samo mnenja in podobne izkušnje .

Hvala vsem 😉

[sub][sub][sup][right][/right][/sup][/sub][/sub]

Jaz bi najprej vprašal, zakaj si 3x objavila isto stvar v roku ene ure? To mi je najbolj padlo v oči. Vse ostalo razumem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nardila sem slovnični popravek in potem ni šlo objave zbrisat :))) -.- Mi lahko pomagaš 😀

Aha, lahko bi to pripisala na koncu zadnjega, da bi bilo jasno vsem.

Ker je tu še največ vprašanj, bom na to odgovoril. Vsak je na začetku sladek. Razlika med ljudmi pa je v tem, da eni sladki ostanejo tudi potem (več ali manj), drugi pa ne. To pomeni, da eni se pretvarjajo malo bolj, kot drugi. Očitno si naletela na lovca na “trofeje” in take se moraš naučiti prepoznavati za v bodoče, ker predvidevam, da ti niso všeč neke kratke avanture. Kako se tega naučiti, ni preprostega nasveta, vsak mora do tega priti sam. Mogoče je del vzroka tudi v tem, da si se tudi sama na začetku malo pretvarjala oziroma sebe prikazala v najlepši luči, na dolgi rok pa se je morda tudi njemu pokazala drugačna slika, ki je ne bil pripravljen sprejet. To pomeni, da se moramo naučiti prepoznavati pretvarjanje drugih, po drugi strani pa se moramo naučiti sprejemati sebe z vsemi “napakami”, zato, da se nam pred drugimi več ne bo treba pretvarjati. Kdor se pretvarja, običajno sam naleti na take, ki se pretvarjajo. Seveda bi lahko naletela na takega, tudi če se sama ne bi pretvarjala, ampak v tem primeru bi ga veliko lažje spregledala. Predstavljaj si, kot da bi imela neke dodatne sposobnosti, ki jih sedaj še nimaš. Ta izkušnja te bo gotovo naučila kake nove.

Razlog za zrušen odnos/zvezo pa nikoli ni le v enem človeku, zato običajno nima smisla odkrivati odgovorov, zakaj je on tak in zakaj je to naredil, razen, če te pač zanima psihologija (kot mene recimo).
Čeprav sam vem, da v taki situaciji te ravni ti odgovori najbolj zanimajo, to pa zato, ker pri sebi običajno ne najdeš, da je kaj narobe. Zdi se ti, da je bilo vse prav. In mogoče je tudi bilo, za tisto določeno obdobje. Ti odgovori običajno pridejo z zamikom. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hvala za takšno razlago .Se bi strinjala z tabo . Sem tudi o tem razmišljala ,da sem v sama vzrok za dogajananje. Po eni strani res nima smisla iskati odgovorov,ampak glede na to ,da se je obnašal na čase kot bi bila par ,te na nek način tudi zanima kaj je glavni vzrok. Mogoče sama nisem oddajala tega, kot si napisal ,da je treba prvo pri sebi odkrit o tem pretvarjanju. Življenje je res velika šola in vsaka šola nekaj stane .
Ampak glede tega sem stabilna in lahko grem naprej .Smo pa pač čist po žensko še dodatno radovedne in analiziramo .
Na začetku je tako vedno vse lepo in prav ,ampak ko se med scedi in poliže se najbolje vidi kje si in s kom si ,ali ga sprejmeš kakršenkoli pač je,ali obratno .

Študiraš psihologijo ?

Eh, to ni nič ženskega, to delamo tudi moški. Eni bolj, drugi manj, odvisno predvsem od tega, koliko nam je kdo pomenil. “Študiram” ja, privat. 🙂

A tudi vi analizirate. Hm…. Zanimivo 🙂

Mislim, da Markova trditev kar drži. Naletela si na “lovca”, ki je sicer bil lahko v določenem času zelo zagret in je mogoče celo mislil, da je našel pravo… Ko te je osvojil, pa to ni bilo ravno tisto kar je iskal.
Tudi meni se je v mladosti kdaj pripetilo 🙂

Lahko, da me je zavedla čudna uporaba besede žigolo, ki označuje najetega moškega, ki naj predvsem streže ženski zabavi in željam in to kljub temu, da nisem kakšen poseben fen freudovskih zdrsov, pa se mi zdi, da tu le opozorim nanj:

Nikjer ne opisuješ svojega vložka v vajin odnos, samo njegovo osvajanje, darila in celo klanjanje vsem tvojim muham.In ravno, ko si si zaželela, da bi pa to morda še intenziviral, ti pa se temu predajala, se je pa umaknil.

Zadevo rešuješ praviš tako, da se še bolj posvečaš samo sebi.

Zakaj pa misliš, da je bil s tabo, kaj je iskal pri tebi in zakaj naj bi po tvojem ostal s tabo in ne s katerokoli drugo, razen jasno bežnega f*ka, še posebej ko se začetna zaljubljenost razkadi (kar je pri nekaterih lahko kar hitro)?

New Report

Close