Najdi forum

ŠE EN NORI PONEDELJEK….

So me zasuli z delom. Verjetno se slišimo komaj jutri. Imejte se lepo. Čau

bo zadost obe osebni izkaznici z istim naslovom…

Jaz rabutam….. Če ne drugač pri sosed…. To je ful dobr, ko se plaziš po njivi in probaš čim tišje … Potem pa me tri sovice, hihihi in hahaha, pa buča…Verjetno smo opazne… Pa še po možnosti katera kam cokne (v blato recimo)…

Za to ne rabiš ravno ISDN linije! Obstajajo tudi priključki za prikazovanje identitete klicočega (cena tf. 8000,00 na 4 obroke). Če ne rabiš ravno dveh številk, ali pa ne vem kako hitrega prenosta, lahko samo zamenjaš priključek, v centrali se vklopi določena funkicija in je.

Sploh ga ne rabiš osebno zraven. Samo izjavo naj ti napiše, da želi spremembo iz njega na tebe, pa je!

Lahko probava, če boš pa oddal v teletrgovini, pa verjetno ne bo dovolj. Obvezna pa je njegova izjava.

Pepi!
Doma samo takole napiši na en papir:
Zadeva: Vloga za spremembo v nazivu za telefonski priključek —–

Spodaj podpisani naročnik——— lastnik telefonskega priključka številka——–, šifra kupca———-, prosim za spremembo v nazivu na sina ——————.

Podpis: obeh
Priloga: potrdilo o skupnem gospodinjstvu (ali fotokopije osebne, če boš pustil pri našem vratarju zame, pa bom probala uredit..)

Full dober. K v risanki. Sam prstki na rokah in nogah. In na koncu ko prideš s plenom si rečeš. še dober da imamo Persil, a ne?

Jp, pa krtačko, da na roke zdrgneš blato… V tistem trenutku pa res verjetno nisem podobna spedenanim mamicam iz reklame……

Če boš prišla osebno te bom kar doli pri vratarju počakal. Sam mi boš morala na forumu povedat kdaj se misliš oglasit. Prav?

Ja, sem jo že klicala. Danes 8.00-19.00, torek 8.00-14.00, sreda 12.00-19.00. Potem so prazniki, v soboto pa je rekla, da zopet dela od 7.00-11.00. Dela pa samo še do Novega leta, potem pa konec, penzija. Je pa rekla, da bo določene stranke obdržala in bo hodila na dom. Priporočita se ji, če vama je všeč, jaz sem si že zagarantirala prostor.

Zdaj sem šele pogledala, kam sem se pripopala. Še samo kadar omenim taščico je cel hudič. Sicer če jo malo vrže, bo na mehko priletela – svoje rožce

ok, hvala za tole, bom pa tud počakal na silvestra, če bo kakšna akcija, …zdaj je bolj kriza, ko odplačujem spalnico…ko pa se bom odločil, se pa slišimo…enkrat se pa moramo zmenit za en delovni sestanek ob kavici, keksih in podobno, mislim na vse nas skupaj…

oh, hudiča, potem pa moram danes svoji reč, naj jo pokliče in si rezervira termin, verjetno v sredo…za po novem letu jo bomo naročili kar na dom…

Cel dan že berem vaša sporočila. Sreča, da je moj šef čist nor na nov avto, da ne teži za poročilom – še eno uro mam časa, da neki skup spravim. A sploh veste, da bo konec službenega ponedeljka? Gremo na lušno!

A se ni luštno vrnit v otroška leta? V otroških okicah je tudi lepo spoznanje ” glej mamico kolk je usrana, tko kot midva “. Komaj čakam, da se bom z mojo lahko takjo igral.

Zdaj pa Lara in Interpol. Prosim za dovoljenje za izklop in odhod domov. Hvala. Se pišemo jutri. Čao vsem. Odlični ste bili. Tako kot zmeraj.

sE STRINJAM S TABO POPOLNOMA….

MATER. ENI PA IMETE MED SLUŽBO RES ĐOSTI DELA, DA SE LAHKO ZAFRKAVATE TJA V TRI DNI. PRAV POŠTENO ME JEZI, ČE POMISLIM KAKŠEN JE MOJ DELOVNI DAN. DELAM DOPOLDAN IN POGLEJTE NA URO ,KDAJ LAHKO VKLOPIM RAČUNALNIK ZA SVOJO DUŠO.
PA BREZ ZAMERE.

New Report

Close