Najdi forum

ŠE EN NORI PONEDELJEK….

Karkoli boš želel urejati prek kakršne koli linije, katere nisti TI naročnik, po zakonu vedno rabiš pisno soglasje od naročnika priključka.

Zakaj pa rabiš zraven ISDN ja še analogno linijo?????

Sorry, nič več. Prepisi so bili brezplačni do 30.09.2002.
Cena prepisov je odvisna od vrste spremembe…..

Srce si. Rabim pa obvezno dva aparata. Po možnosti daljinca!

Opa širim dezinformacije. Sem premišljeval kdaj je tast to delal. Mater je en mesec hitro minil. Menjava priimka in imena. Cifra ista samo ime. Košta koliko?

Saj res. ste doma kakšno bučko zrezal?

Sem dala v memorie.. In takrat ko bo, te bo tule gor čakal post!!!!

Če si štromar je to Elektro? Na policiji menda nisi.
Kap bi te pa zato, ker bi mislil da se mi je odštekalo, če bi te tam pri vratarju kak telekomovc čakal z vrečkico s futrom zate. Potem bi pa rekel, tale je pa res čist nora, ane ?! Ampak jaz dostikrat kako odpuleno presenečenje pripravim..

kaj pa, če trenutno prekličem oz. odpovem, pa potem nabavim novo…rabim pa ISDN, da vidim, kdo kliče…

S koga na koga in s kakšno izjavo? Če je čisto navaden prevzem od ene tretje osebej je odoli 9600,00 SIT. Sprememba iz družinskega člana na drugega družinskega člana je zastonj.

Že 14 dni nazaj.. Zdaj je že gnila…

Eno, ki sem jo postavila na vhod – da bi pregnalo taščo. Pa je bilo brez uspeha. Imam še eno, mogoče bo ratalo zdaj.

Sem štromar ( nič če ) in tudi firma je tprava. Kaj to pomeni, da bse bo začelo sodelovanje med Elektro Ljubljana in Telekomom. Mislim na kulinaričnem področju!

z očeta na sina…ampak, domnevam, da bi oče moral priti osebno tja podpisat, ali ne…to pa je tisto, preden staremu razložim, kaj in kako, pa zakaj to rabim in tako naprej in nazaj…

če boš klicala frizerko, daj vprašaj, kako dela ta teden, ker bi tudi moja se šla strič…

Se pravi, da boš mogla novo narest za tvoja dva sladkorčka. Če pa ne veš kako do buče, jih imajo pa v Črni vasi.

Samo, da jo ne bo na križ vrglo ha ha. Pol si boš pa cel življenje očitala ha ha

Iz sorodstva na sorodstvo

Čist možno.. Nikoli ne veš, kdaj te čaka kako presenečenje.. Samo problem je,ker ne vem če bo pri vas vratar vedel kdo to je tale prijeten človek z imenom SEBA??

Če imaš potrdilo o skupnem gospodinjstvu je BP.

New Report

Close