Najdi forum

ŠE EN NORI PONEDELJEK….

pokaž mail, pa dobiš..

Ali lahko iz bazne postaje potegneš ven za dva računalnika. Npr enega za eno družino, drug računalnik pa k nama.

eh, Maja, bil sem v Mojci, pa ni bilo nikogar, razen ene grupe delavcev…

Joj, joj Pepi, kaj bi ženka rekla, če bi vedla…. Jaz nebi bila prav zadovoljna, če….

Sem mislil, da mi boš ti kaj dostavila na firmo. Pa kaj dobrega.

Lahko. Bo pač kabl potegnu še za drugo št.

Darja*, saj ve…midva si vse poveva, pa lep pozdrav….a pozdravi še tegale tipa na moji desni ???

Kaj pa je zate tisto dobro: Tablerone ne bo dovolj a?? Moram pa ti povedat, da sem jaz taka oseba, da sem ti čisto sposobna poslati malico, če le vem kam…
Potem bi te šele kap…

Ups, kaj pa zdaj to???

na kaj misliš ???

No potem pa ni ljubosumne sorte tako kot jaz.

Lara to mo deli. Še eno vprašanje. Imeli bi daljinca ( telefon ). Oboji. A imate takšen paket in “kvanto košta”. Glede na to, da zdaj poznam simpatično gazelco iz Telekoma, bo najbrž tudi popust padel.

no, saj je tud moja, čist mal, glih tolk, da je…rad bi sicer našel kakšno frendico za njo, ker tam kjer dela, so same kure…kaj pa glede tegale na moji desni, čist nič pozdravčka…

V vsakem paketu imaš samo en telefon. Ali daljinca ali pa tistega za na mizo.
Paket z modemom in daljicem stane 64900,00 (všteta je tudi priključitev)Vzameš na deset obrokov. Dodatna slušalka je 25900,00. Svetujem ti da absolutno počakaš na čas okoli novega leta, ker bodo sigurno kake akcije in nižje cene (če se ti ne mudi, te bom obvestila ko bo najbolj ugodna varianta). Kar se pa tiče daljinca je pa tko: jaz ga imam skoraj vsake dva meseca skurjena. Kadar pri nas bliska mi kljub zaščiti obvezno skuri slušalko ali pa celo njeno enoto, medtem ko se onemu drugemu tf. nič ne zgodi.. Bi morala pač striktno vse izštekat. Aja pa tastaro telefonsko obdržiš!
Če pa že imaš modem, motem vzameš paket brez modema in je paket z tistim tf. za na mizo 26900,00, tisti paket z daljincem pa 45900,00.

Ajde probi ugant. Monopolna firma na Kotnikovi ulici. Kap bi me pa zakaj. Imate tolk zanič fjuter al kaj?

Ja pol bom pa počakal na okrog novega leta dan. Upam, da mi boš res povedala, pa zrihtala kej dobrga. Pa na firmi še reč da je to za dobrga fanta tako da še dodaten popust zajamem ha ha

Cukrčka. Bom kar v dvojini povedal. Dva cukrčka.

jaz sem isto mislil vzeti isti paket….ampak še z vmesnim za analogno linijo, ker imam doma še eno zadevo, za kar rabim pač analogno linijo…mam pa problemček, ker je številka pisana še na očeta…če bi pa hotel številko obdržati, bi moral pripeljati očeta, da tam podpiše zamenjavo…ali obstaja kak način, da to uredim brez njega…lahko tudi na način, da dobim čisto nove številke…

Joj Pepi . Prepis je v tem mesecu zastonj, če se ne motim. Drugač je pa cca 10000pSit. Lara al se motim?

Bom, veš da bom.. Da najbolj ugodno in najboljšo varianto bom izvohala zate!!!

New Report

Close