Najdi forum

ŠE EN NORI PONEDELJEK….

Ja menda ja.Saj si NAŠ. Kr en mal veta imamo nad tabo.. Hudiča, kdaj bomo pa šli mi na kavo?? Tale Maja je kr padla od nekod.. Smo kr en mal ljubosumne..

no, saj to razumem, saj mi še moja pravi, da sm unikat…

Saj si res.. Ful šarmanten, že po slikici sodeč!

Krasno, se že veselim kavice in najinega srečanja.
Danes me boš spoznal po beli srajci in kavbojkah.

PS: ostalim udeleženkam foruma!!
Kar posušite se od zavisti, ker sem mlajša, hitrejša in konkretnejša od vas in ker GREM S PEPIJEM NA KAVO!

ah, lara, zdaj si me spomnila, kje pa je tvoja slikica…pa še to…maš full šponski mail….

A ne?!!!!
To je un mail, ta vroč sej veš :))))
Moja slikca: še zbiram tako, da boš ja dol padu, ko boš jo vidu (od smeha) ::::

Povej, zakaj ne?

Oh to pa seveda. Pa še kašen striptiz odplesal. Tudi gola masaža pride v poštev

Iskreno? Antipropagande ravno ne bi smela delat. Ampak.. Prvo kot prvo je naročnina precej visoko. Dobro, saj se tista za navadne analogne priključek tudi večja, pa če vzameš v zakup, da imaš dve številke , potem OK. Vprašanje je, zakaj želiš ISDN. Smiselno je v primeru pravnih oseb (s.p. doo..) Če se obična fizična oseba je zame nesmiselno da imaš dve številki (razen če živiš v hiši z dvema familijama in ima en eno številko drug pa drugo). Po internetu tudi ne srfamo non stop 8večino zvečer no zdaj ko je gospod doma je drugače ampak, nikoli ne rabimo dveh telefonov.Poleg tega so vse linije večino digitalne in je hitrost podatkov za naše potrebe dovolj dobra. Razen če veliko srfaš po internetu, če imaš vključena dva računalnika, potem je pa ISDN krasna zadeva saj se ti vkopita dva kanala in je hitrost prenosa podatkov večja. Je pa to krasna zadeva, če te napade virus, ki ti vkljapljla modem… MMM takrat hitros prinese svoje.
Povej bi ti imel ISDN doma? Za kakšne namene?

Zdaj bom en mal zginila. Grem na hamo hamo…

Pa dober tek.

pa, pa,…grem na malco, pardon kofe…

naj ti tekne

Ne. Pravosodje

Uau….To bi pa rada tudi jaz enkrat dočakala…

Lara. Prosim za opis Pepita, ker jaz na žalost nisem mogla videt slikce…

Glej, zadeva je takšna. Stanujeva v bajti, en telefonski priključek. Dve družini. Drugače imava vse svoje. Od štroma, vode itd. Cifro bi rada imela svojo, poleg tega pa tudi internet. Na žalost, zgleda da je računalnik svetla prihodnjost človeštva. Kaj si mislila z virusom. Pa predvidevam en računalnik v bajti za vse. Thanks za info.

Ah, pred petimi leti…. Zdaj pa ne, ker sem zvest svoji. Ampak te pa moram nekaj vprašat. Se tvoj še nikoli ni spomnil kaj takega?

Potem se ti pa definitivno absolutno splača vzet ISDN. Eno številko ima ena družina, drugo druga družina (ko pride napeljat poveš kje bo en tf, kje drug.) tam kjer bo računalnik mora biti bazna postaja. Račun prihaja na naročnika, v imeniku sta lahko objavljena vsak na svoji številki. Pri naročnini ste absolutno na boljšem, ker je ena sama in jo delite na dva. Poraba je na dveh številkah (v tf. je pač potrebno vpisati številko- to bo naredil monter), tako da kar se tiče računa in naročnine je za vas definitivno dobra varianta ISDN. Prenos podatkov na računalniko je hitrejši, ti pa svetujem kak dober program za anitviruse, saj če se tvoj računalnik loti virus, recimo tak da avtomatsko sam vklaplja internet, potem se ti pri navadni liniji vklopi recimo samo enkrat ali dvakrat na minuto (to je “le” dva krat 5,25) pri ISDn-ju kjer je hitrost večja in še po dveh kanalih se lahko vkljaplja pa se ti v minuti lahko priklopi in izklopi tudi 30x…(poznam iz prakse)

A ti pa ne boš nič jedel??

New Report

Close