Najdi forum

ŠE EN NORI PONEDELJEK….

No fanta, zdaj pa še mene zanima, kaj bosta podarila svojima predragima ženičkama? Pri meni je tako, da imava obletnico na moj rojstni dan, tako da je eno darilo za dva praznika…

A ne da?? Se mi zdi da kar vejo, da bomo starši odpujsali….. Koliko pa je stara tvoja deklica?

Glede na to, da si pri Telekomu me zanima, če se kaj spoznaš na ISDN?

5 mescov bo naslednji teden. Točno vejo. Tega mi ne bo noben pravil. V petek naj bi z mojo skočila k prjatlu na en per, ampak pazi to. Dala sva jo spat. Tako kot sva jo polžila tako je spala. Midva se oblečeva skoraj že šla, glej ga zlomka. Začela je vriskat in pet zimzelenčke. Ob 21.00. Do 22.00 sva bla pečena. Nikukr zaspat. Sem mogu en per kar doma stisnt

Podaril bom SEBE. V vsem svojem sijaju.

Zdej grem pa na banko, pol na malco, ko pa preidem se pa vpišem. ČAO

Aaaaahhhhh…..Kako romantično. A si boš zavezal rdečo pentljico?

Se mi zdi da oddajamo tiste signale: hitro zaspi, da midva greva… Nekej že mora biti na tem, a ne?? O potem imaš pa ti še cukrčka majčenega doma… Lepo!

V četrtek? A ne v petek? Jaz bom imela prosto samo v četrtek in petek. V soboto in nedeljo pa bom imela delavno (služba). Imam pač tako delo…

Jpp, za lastne potrebe ja. Imama ga doma, pa v službi tud seveda. Kaj te pa zanima? Samo povem ti, da bom iskrena, ker jaz osebno ne bi imela ISDN ja doma, če ne bi bila tule v službi.

Res?? Kje pa delaš?? Božica…Nič ti ne zavidam!!

Dobro jutro vsem!
Pepi upam da je s tvojim želodčkom vse v redu in boš danes utegnil na kavico. Ob 11h te bom čaka v Mojci v Trzinu.
Na žalost ne bom na forumu dopoldne… druge obveznosti.
Lep pozdravček
Maja

Pepi, kjera pa je tale Maja ki te nam hoče spelat??

velja…pridem…a še vedno rdeča majčka ???

Saj bi ti povedala, ampak se bojim, da ni kje kakšnih vohunov…saj veš…Kot veš, je državna služba. Lahko pa gremo malo po ovinkih. Poskusi se kaj spomnit, jaz pa ti bom pomagala.

ne bi vedel, ampak brez skrbi…moje srce tikataka samo za mojo pjepo….no, tud za laro, gaio, zvezdico zaspanko, itn…

Pepi, kdo je ta Maja??? A smo firbčne al nismo?

ne vem, ste pa drgač firbčne, ste, ste….

Tako se pove. Na prvem mestu je ženička….

Glede na to, da je to državna služba, gre za zdravstvo??

New Report

Close