Najdi forum

še en fant

Eno je, če si želiš otroka določenega spola…nekaj povsem drugega je pa, da si razočaran nad spolom otroka in kot piše zgoraj celo pomisliš, da bi ga zamenjala (tudi, če tega nikoli ne bi naredila je sama misel prav nagravžna).

Skoraj vsak čuti en spol malo bližje, toliko bolj, če je doma že en otrok. Ampak to ne pomeni, da si kasneje razočaran, če ni tako kot si si želel.

to je pa tud res,ja…

Meni se zdi čisto normalno da tako čutiš. Pač si želiš punčko, dobila boš pa fantka in glede na to da imaš doma že tri otročke, ta bo pa četrti, najbrž razmišljaš da je to že kar dokončno in punčke ne boš mogla več imeti, če pa temu ni tako, boš pa mogoče še imela možnost za še eno punčko, čeprav bo peta, a ne?

Jaz mislim da te bo po porodu vse to minilo in boš pozabila kako si se počutila v nosečnosti, najbrž ti malo nagajajo hormoni.

Midva pričakujeva punčko, zelo sva vesela, to je moj prvi otrok in mi je bolj kot ne vseeno za spol, vem pa, da če bom imela to srečo in mi bo namenjen še eden otroček bi si pa želela fantka (pač si želim imeti par).
Če bo pa tudi v drugo punčka pa nič zato, kaj je lepšega kot imeti sestrico (jaz imam 2 in to je nekaj najlepšega).

lp

ella

ne vem kako si sicer razmišljala prej, ampak močno upam da je to kar ti sedaj roji po glavi le splet okoliščin in močnega delovanja hormonov. in da se bo uredilo čim bliže bo porod.

ella točno tako.
Petega pa ne bomo imeli, ker mi je vsako nosečnost hujši. Slabost še kar traja, pa sem že v 6 mesecu…
Zraven pridejo še cel kup skrbi (denarja nam je čist zmanjkalo ker se nam je posel sfizilo, odpoved najema smo dobili, se moremo selit, pa ne najdemo nič ustreznega za sprejemljivo ceno. Pa večji avto… in imam še slabe 4 mesece do poroda. Od skrbi mi je kar slabo pa dostikrat razmisljam o najhujšem.) tako da razmišljam da bi dosti lažje bilo, če sploh ne bi zanosila in se odločila ga obdržat. Imela sem kontracepcijo, pa kaj, če ni delovalo…
Obleke za punco imamo še dovolj, za fanta pa bo zmanjkalo. Tudi zato sem tako mislila. Pa itak da ga bomo imeli radi in vse, samo želja po punci pač ostane. Bog pomagaj.

To se ti dogaja zaradi težav ki te pestijo in si misliš da teh težav sploh ne bi bilo, če ne bi zopet zanosila a ne? Boš videla, na koncu ti
bo tamali dal še največ veselja. Glede cunjic boš pa že, nekaj stvari lahko kupiš rabljenih, tu na netu prodajajo marsikaj po simbolični ceni, kaj si pa lahko tudi sposodiš.

Drži se, itak bo minilo ko rodiš, boš videla. 🙂

lp

ella

New Report

Close