Najdi forum

še eden

no jz sm še eden mnogih ki se skuša nekako odvaditi cigaret, ampak mi trenutno ne gre najbolje. povprečno pokadim škatlo na dan, pride pa obdobje ko enostavno nimam denarja za tobak, in takrat sem nekako prisiljen v tedensko abstinenco. opažam da ko abstiniram postanem živčen in napet, ob vsem tem se pa bojujem s psihozo in depresijo. tko se bojim vztrajat. nekak vse skupaj prelagam na drugo obdobje, kar ni kul. drugače se ukvarjam z fitnesom in glasbo. poskusil sem vse proizvode nicorette pa jih nemorem uporablat. prvo čigumijev zarad zob, drugo obliži zarad kože. nekak ne gre, da bi uporabljal nicorette, tko da ko se bom odloču se bom odloču prenehat brez teh pripomočkov. rabm seveda sam še trdno odločitev. mal me bodri spomin, ko sem pred leti uspešno abstiniral leto in pol. bomo vidl kako bo.. pripravil sem si pa sugestije ki lahko pomagajo. se oglasim spet ob abstinenci, da povem kolko časa sem zdržal. lep pozdrav vsem

Prav ste ugotovili, da ni dobro odlagati odločitve. Storite to sedaj! Prepričan sem, da ste sposobni trdne odločitve, kar dejansko dokazuje tudi to, da ste dokaj dolgo že abstinirali. Težave z depresijo, ki jih opisujete so normalna reakcija pomankanja nikotina. Vendar se ne pustite zapeljati v to, da razmišljate o tej depresiji in slabem počutju – zamotite se z nečem drugim. Zelo lepo je opisala Mojca2, kako to gre. Splača se prebrati njene izkušnje. Glede na slabe izkušnje z Nicorettami lahko poskusite s Champixom. Zelo dobro je, da ste si že pripravili način, kako si pomagati. Ob vsem tem Vam želim veliko poguma in volje, lepe praznike in uspešno v letu 2008.

Prav lep pozdrav in lep dan želim dr. Tomaž Čakš , dr. med.

New Report

Close