Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortovital, Center za ortopedijo in regenerativno medicino Se delna kolenska proteta lshko premakne ?

Se delna kolenska proteta lshko premakne ?

Pozdravljeni

27.01 23, vstavirev delne proteze medialno.

Zadnji mesec oz.od 17.04. Po prejeti blokadi , je z mojo bolečino še slabše. Imam zelo hude bolecine v desnem kolenu  , ne morem hoditi in stopiti na nogi  normalno , koleno je zelo nestabilno , zelo velikokrat mi zelo močno klecne  v kolenu , da bi skor padla .  So tudi moji domaci opazlili.  Težko iztegnem in pokrčim koleno.

Opravila sem tudi ponovno serijo  fizioterapije , ni nic boljše.

mam tak občutek da se mi je proteza premaknila . Je to sploh možno . ?

Sem  se naročils na ponovni pregled k mojemu kirurgu operaterju , ampak me vseeno zanima,  kaj bi to lahko bilo. Ker so bolecine nevzdržne.

Lep pozdrav

Ally

Pozdravljeni,

predvsem je potrebno izključiti bakterijsko vnetje! Priporočam čimprejšnji pregled pri vašem kirurgu! Premaknitev endoproteze je sicer tudi mogoč razlog, vendar malo verjeten.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Pozdravljeni.

Najlepša hvala za vas odgovor. Pri mojemu kirurgu operaterju sem naročena v ponedeljek 15.05.

Uporabljam pa bergle za hojo, ker brez ne pridem čist nikamor.

Tudi vceraj v petek ko sem bila pri osebni zdravnici , je rekla da naj grem nazaj do kirurga..

Lepo Vas pozdravljam

Alenka

Pozdravljeni,

prosim. Dobro, da ste naročena kmalu.

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close