Ščitnica ter Bolniški stalež
Spoštovani !
Imam resno vprašanje.
Lansko leto sem bil NUJNO napoten na IPP zaradi težav srca.
Nakar dobim napotilo za pregled v Ambulanto za pregled BOLEZNI ŠČITNICE.
Izvidi zelo slabi. Cela gora tabletov po postopku. Napoten še v ANTIKOAGULACIJSKO Ambulanto.Izvidi tudi tokrat slabi.Vsako tedenske kontrole do danes. Iz ZZZS neprestano zahtevajo nove izvide , ker pa jih jaz ne dobim isti trenutek , mi že zakjučijo bolniški stalež , ker jim nisem posredoval izvidov. Iz dneva v dan čakam izvide , ter odločbe v katerih piše da sem že sposoben za delo. Prejel sem Odločbo ki je prejel 28.03.2012 prejel da sem s 1.03.2012 sposoben za delo po 8h. Nakar sem napisal Pritožbo doldal nove itvide . Ter zopet čakal odločbo do 30.03.2012 v kateri je bilo navedeno da se mi delno ugodi po 4h .Isti dan sem šel k zdravniku , po posvetu z zdravnikom mi je rekel da naj grem v službo , ker pa zaradi težkega dela nisem zmogel , sem se zopet vrnil v ordinacijo.Dali smo ponovni predlog na komisijo , in dobili odgovor da sem sposoben delati 4h. In sicecer ker na ZZZS ponovno zahtevajo Izvid pregleda TIEROLOGA ki ga pa še vedno nisem prejel , ker je pri njih daljši postopek. Obračam se na vas ker trenutno ne vem več kaj storiti. A moral bi delati že s 01.03.2012 .Zanima me na koga se lahko obrnem , in kaj v temu primeru narediti. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.