Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Ščitnica, hormonske motnje, žleze

Ščitnica, hormonske motnje, žleze

Ko sem spraševal, koliko jih je za forum, sem naletel na kar velik odziv in različne informacije.
Kadar katera izmed žlez ne deluje pravilno, imamo lahko zelo hude težave, vendar nikoli na te dele telesa ali na te organe ne pomislimo, razen takrat ko se problemi pojavijo.

Mislim, da je zelo dobro, če se bolj podrobno seznanimo tudi s tovrstnimi težavami in informacijami.

zato bomo na tem forumu delili izkušnje, tako tisti, ki ste imeli probleme in tisti, ki jih mate in seveda tudi tisti, ki nas še lahko kaj takega doleti.

tukaj pa vam podajam en link, kjer si za začetek preberemo, kaj vse naj bi spadalo v ta forum.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pozdravljen Primoz,
jaz sem kontaktirala svojo tirologinjo in je zatrdila, da je pripravljena sodelovati na forumu, ko bo ta odprt. Zanima me, glede na to, da na nekaj drugih forumih ze sodeluje nekaj strokovnjakov, ali naj sodeluje kot vsi ostali uporabniki, ali je to tehnicno kako drugace urejeno (morda da dobi obvestili na mail, ko se pojavi vprasanje etc..??).
hvala in lp Pika

Pozdravljeni!

Zjutraj se velikokrat zbudim mokra po obrazu ( posebno po nosu ), mokra imam tudi prsa in hrbet. Pri fizičnem delu se hitro utrudim, tako, da se moram počinit, nato nadaljevat z delom. Pri hoju v hrib pa mi zmanjkuje sape, tako, da prav glasno lovim zrak. Včasih imam občutek , da mi nekaj tišči ( sedi) na prsih.Zaradi povečanega apetita sem se zredila dva kg, vendar z veliko gibanja zaradi težav z hrbtenico težo sedaj držim na isti točki. Preiskav še nisem delala. Ali se moje težave povežejo z nepravilnim delovanjem ščitnice?

Hvala za odgovor!

Spoštovani!

Težave, ki ste jih navedli so nespecifične. Možno je, da gre tudi za moteno delovane ščitnice. Priporočam določiti TSH.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

New Report

Close