Najdi forum

Ščitnica

Pred dobrim letom so mi ugotovili premajhno delovanje ščitnice s kroničnim vnetjem (kronični tiroiditis). Od takrat jemljem tudi sintetični T4, katerega bom morala jemati vse življenje.
V svoje življenje sem vnesla vrsto sprememb, od makrobiotične prehrane, do rednega izvajanja športnih aktivnosti, tibetantskih vaj,postavljanje sebe v ospredje….
Ker s svojim počutjem nikakor ne pridem na zeleno vejo, me zanima ali mi priporočate še bioresonanco oz. ali je mojo ščitnico sploh še možno obuditi (da bi delala polno), saj nikakor nočem, da mi popolnoma preneha delovati.
Glede na to, da se mi odmerek zdravil veča in je nekaj časa vredu, potem pa se mi THS zopet poviša in mi je treba zopet dvigniti odmerek, imam občutek, da ščitnica še deluje, vendar se zaradi vnosa zdravil samo še bolj poleni. Strah me je namreč, da mi bo popolnoma prenehala delovati.

O ščitnici smo že veliko pisali. Zelo težko jo je pozdraviti, če ne poznamo vzrokov, zakaj je prišlo do disfunkcije. Na vsak način bi bilo dolgoročno bolje, če bi ugotovili vzroke in jih odpravili.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close