Najdi forum

savski kamenčki

Torej, kje za Savo bi lahko narabutal lepe savske kamenčke (oblike jajčka po možnosti bele barve). Ali pa, če ve kdo za koga, ki bi to prodajal. Potreboval bi jih za urejanje okolice hiše…

Hvala

Prodajajo se ti kamenčki, ker jih rabijo pri hišah med kletjo in zemljo. Nam so jih ravno pripreljali, pripeljejo pa mešanico grdih in lepih, tako, da se moraš prej prepričat kaj ti bodo pripeljali.
Najbolje, da greš z vedri do Save in si nabereš talepe. To ni rabutanje, saj gobe v gozdu tudi ne rabutaš, ane!?

Ja, samo gob lahko odneseš z gozda samo 1 kilo !!!

Z eno kilo kamnov si pa kaj dosti ne bom pomagal 🙂

Pokliči g. Vinkota na tel. 041 614737, povej, da rabiš “savski prodec ” in kakšne velikosti. Tudi pripelje s tovornjakom, samo za ceno proda in prevoza pa ne vem. Vprašaj!
Pozdrav

Pridna, Julči, hvala ti…

Samo vsi ne bodo beli , ampak naravne barve savskega proda se pravi od bele do več oddtenkov sive in svetlo rjave……
Pozdrav , Julči

Če še nimaš kamenčkov, moja soseda jih ima zelo lepe bele okrogle moja tamala se najraje tam igra. Kupili pa so jih v HOTIČU PRI LITIJI. to je vse kar vem baje ni drago poglej v imenik.
Aja menda lahko izbiraš velikosti. V reviji moj vrt sem brala, da je za potke bolje, če je drobljen kamen da se sprime in se toliko ne vdira za okrasne predele pa je lepše okogel kamenček.

Torej, kakšni so rezultati?

XYW, kako si se odločila, kje si dobila kamne?

Tudi mene zanimajo kamni, zato se priporočam za konkreten naslov.

Zanekrat smo opravili prijetno s koristnim.
Šli smo na izlet proti Gorenjski in Gozd Martuljek je bilo mesto, kjer se do Save pripelješ z avtom, tam pa smo “narabutali” kamenčke. Vendar niso bili lepi jajčasti savski kamenčki, kot smo pričakovali, so pa zelo kontrastno beli, to opaziš šele, ko jih pripelješ domov in jih položiš na zemljico. Še bomo šli, dokler se ne bo nabralo kaj več cekinov, da bi si jih lahko nakupili…

New Report

Close