Najdi forum

A to je to, da se v savni ljudje obnasajo kot loleki!

A res johnny, da jo imas doma? Si pa pravi bogatas, da si lahko to privoscis! Ali grem lahko kdaj s tabo noter ?

Slaba ponudba! Jaz ne grem!!!

Ejj Matej kje si pa dobil ta podatek? (da IQ pade)

KEŠ PIČKA FEJJJJ …… TI UM ZLATE ROKAVIČKE PRNESU

Ne grem, zato ker se tam ne more seksat!

Dej sladki, ali si ljubusumen, ker bi jaz sla s johnny-jem in ne s tabo? Jaz sem samo vprasal, ce grem lahko enkrat noter probat kako je tam, ker se nisem bila. Bo ze johnny povedal ali grem lahko ali ne.

Kok si smotan slatki. Kr neki obsojaš napamet. Sicer pa lahko gremo vsi skupi noter. Ni blema.

V savno jih gre od 5 do 7 in samo za enega se je ne splača uključit, ker traja eno uro da se segreje, tako da dve ure laufa v vsakem primeru. Samo z mano ne moreš iti v savno, ker ne vem kaj bi si punca misnla. Lahko se pa zmenmo in nas gre več.

Kako veš da ne?

Vidis sladki kako je johnny prijazen. Taksnih fantov manjka.

Dobra ideja, naj nas gre pa vec noter. Ah, kaj si bo punca mislila, sej ji ne rabis povedat 🙂 Sej ne bova pocela nc prepovedanega. Hudo pa je ce te prime, pa te ne mine 🙂

Spet je en osel moj nick zlorabil. Upam, da ti tisto spodaj stran pade, ti, ki si mi nick ukradel. Jaz takih traparij sploh ne pišem. saj, kot sem že prej rekla, za vsako rit palica raste, tudi zate bo. To ne leti na Johnija, ker menda ni nicka ukradel. Pa by the way, v savni se da tudi seksat, ampak tega tista ta ponarejena “bejba” ne more vedet, ker je impotenten ali pa frigidna in ima edino potešenje v tem, da druge zafrkava. He, he, prav smiliš se mi. Kar kradi ti nicke, se ti bo že enkrat posvetilo v prazni glavi. Za druge pa, po navadi sem čisto miroljubna, to me pa razkuri, po več temah osel piše kozlarije v mojem imenu. Lep pozdrav

Kako ti ves da se da oz. da se ne da? Si ze probal? Men se zdi, da bi se lahko tudi dalo al pa vzelo 🙂

Zdravo…
Jst tud redno hodim v savno Laško,pa vendar,če je nas veliko,SUPER,mar ne…..
lep pozdrav Ali.

Ne vm zakaj je tako težko imeti samo svoj nik. Mojga tuki ni se nihce zlorabil, hvala bogu. Se mi je pa to tut zgodil, na eni klepetalnici in unga pedra bi najraje sestrelil.
V savni je pa sexat bolš kot si kdo lahko misl. Notri 90 stopinj, mokra telesa, vse spolsko in imaš občutek kot bi bil v vodi. Res hudo dobr.

A ti nimaš fanta. Z mano ne bo nič.

Uf, kako si dobr to napisu. Jaz bi sla kr takoj v savno. Sladek al se vedno tvoja ponudba drzi?

Johnny, sliši se, ko da bi že probal…. ;).

Sem, dve leti nazaj. To je pa res tko dobr. Si predstavljaš kako vse teče iz teles…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close