Savna
no lahko tudi
[email protected]
Midva z ljubimcem sva seksala u savni … ful dobr … 🙂
dobr da vaju ni kap zadela
a nič maila ne gledaš
Če bi res tko rada šla, mi lahk kdj družbo delaš.
Sm moj ma ful velizka pa ga je ena tuk gledala.
A si ponosna ali ljubosumna, če ga druge gledajo
A misliš, da samo moški lahko gledajo…tudi me rade pogledamo kakega hudega tipčka, pa tudi bejbiko…
Hehe, itak če je tip obdarjen zaka pa ne.
Jz tud kako pogledam, fer do nje kr je lepa ter si zasluž. Ampak to je sam pogled.
Bi pa tud šlo men na jetra, če bi katera prevč gledala.
Na zadnjem savnanju sem dobila zelo lep ekcem če že niso bile glivice…v glavnem, lep čas sem si pošteno praskala in mazala z canestenom ves sedalni del, zato opozarjam: V parni savni so tuši namenjeni da ob prihodu v savno in odhodu iz nje pošteno stuširate sedež kjer sedite in v ostalih je priporočljivo da se usedete na brisačo zaradi lastne in tuje higiene.
Najbolj všeč mi je parna (turška?), obožujem tudi finsko, še najslabša mi je infrardeča, ker v njej pač ne občutiš tiste vročine.
Sicer sem se pa tudi jaz prvič bala savnjanja, ampak ne zaradi golote; bolj ker me je skrbelo kako bom prenesla vročino, ker me že poletna vročina zelo ubija. Ampak glej ga zlomka, v savni se pa zelo lepo počutim in bi lahko bila v njej celo uro…tako da če nimam vsaj tri ure časa za ves obred raje niti ne grem. Praviloma naj bi po savnjanju počival ravno toliko časa kot si v savni. Je pa problem s tem počivanjem, ker nekateri ne znajo počivati potiho, da ne omenjam da seboj pripeljejo majhne otroke od katerih res ne moreš pričakovati, da bodo dve uri pri miru.
jaz sem bila za vikend in je bilo super …. bom še šla
Ta teden grem v savno, če želi katera poleg ima gratis vstop…
[email protected]
by
a se je potrebno u savnah v atlantisu v ljubljani tudi slečt?
Povsod v savnah je obvezna golota.Imaš pa brisačo
ma kako to zgleda?(točno za atlantis me zanima) si lahko ves čas zavit v brisačo? so privat savne al skupisnke?
če ve kdo se mu zahvaljujem za opis.
tole sem našla na tem forumu :
Jst sm pa sestrično k je mal starejša od mene prosila, pa sva šle skup v savno. Ona je bila že večkret, jst pa še ne. najprej smo šle na dan, ko je odprto sam za ženske, da sam se mal navadla bit gola pol pa še enkrat popoldne ko je za vse. mal mi je blo nerodno, ko so me gledal tut fantje, no sej jst sem pa njih. me je kr mal podžgalo. No, pol sva sedeli v džakuziju pa mi je predlagala, če se greva eno igrico. ker nisem vedla kaj bo, sem privolila. no je rekla, pojdi gola do avtomata za vodo in prinesi obema po kozarec vode. najprej nisem hotla it, pa je rekla, da je tak dogovor. no, ko sem gola stopala nazaj v džakuzi, se je enmu fantu, ki je sedel zraven dvignil. najprej si ga je hotel mal skrit, pa mu ni ratalo. mal sva se hihitali, pol mi je pa sestrična nažmignila. vstala je in šla še ona po kozarec vode pa je čist počas stopala nazaj v bazenček ,fantu se je skor strgalo od vzburjenja. jst sem ga skoz gledala v tiča, ker je mel res lepega in trdega. me je tako začelo ščemet v muciki, da se sam čakala da pridem domov, pa si jo obdelam do konca. ob spominu na dogajanje uro nazaj mi je tako prišlo, da takega orgazma še nisem doživela.
Vidim, da se nekej najdli kar sem napisala enkrat.
Včasih še greva skup v savno (sama si ne upam it), pa sem sicer tam še vedno mal sramežljiva. Sej če smo not bolj mlad,ni blema, če pa so bolj starejši, pol mi je pa kr mal nerodno. te taki stari gledajo in opazujejo, kar buljijo vate, zraven si pa z eno roko tiča masirajo. Se takoj obrneva in greva stran.
S fanti je pa zanimivo tole, da te kr nonstop gledajo, pa slučajno vidijo kaj preveč, se jim pa dvigne pol ga pa poskušajo skrit. Dejte si ga pustit uzunaj, sej takrat bi pa punce mal pogledale tičke. Tako kot bi vi gledali naše joškice pa mucike, bi tudi me rade gledale vaše junake. mehki niso zanimivi, ko se pa dvignejo, so pa res lepi za pogledat.
Če si hočeš pa koga bolj natančno pogledat, pa ga prosiš v savni, če lahko obrne peščeno uro ali pa pogledat, koliko stopinj je v savni na termometru.
Kaj pa ve, ste kdaj vidle kakšnega trdega v savni al pa kateremu fantu pokazale mal več?
Forum je zaprt za komentiranje.