Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost saving snowman Humar

saving snowman Humar

ti si obozevalka almami?

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Js sam objektivno in realno gledam na situacijo 😀

Ja, ti pišem na mail 😀

sexy… vidiš mavrični kak se streže stvari omfg pwnz0r

realno in objektivno gledano je tale post bolj smesn od vseh omfgjevih (!! in !!!)

realno in objektivno gledano si ti hribuc.. ti po *zakonih* nebi smel met interneta.. pejt drve sekat al kej pa stfu n00b hax0r

a buba? oprosti. hmm…ne vem, kaj naj napisem na tole…. omfg? lol? rotfltrotl?

Ah da, ti si moja najljubša slavistka in šivilja.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

nice try, ampak jaz sem tu dlje 🙂

lp ajs

pa ti si legenda:) pa Vito tut:)

Mogoče je pa šele po določenem času na plano udaril tvoj ženski princip in nastala je Tejči. 🙂

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

bl inventar…

lp ajs

In touch with my feminine side eh ?:))) sam dvomim, da bi tejč ven prišla iz tega… sem bl nežna dušča hehe

lp ajs

Še bol jim šupak poliž

:)) ROFL! Pwn3d ;))

Sej hribuc je znan po tem, da ima rad riti. 🙂

no me veseli, da moj scenarij ni tako slab za omfg wannabeja 🙂

:)))

jaz v bistvu nočem biti omfg!!, ampak neke njegove določene ideje eksploatirati v neslutene daljave in višave, če le gre, ob tem pa ohraniti omfg!!-jevo poslanstvo v samo določenih aspektih! To sem tud povedal ob priliki! Zato pa STFU, drugač ne bo več ROXXXOrrzzzzZ, ampak še samo ROFL n00b Haxxx00rka!! 😛

objektivno in realno gledano:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close