Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost saving snowman Humar

saving snowman Humar

Scenarij za nov hollywoodski spektakel:

Tomaž Humar (igra ga že odsluženi plastificirani Silvo Stallone) vrhunski alpinist in gorski reševalec, ki se je zaradi kozarčka ali dveh poškodoval med gradnjo hiše, dobi kozmično sporočilo o nirvani na Nanga Parbatu, posreduje mu ga njegova “Vešča” (igra jo Mojca Mavec) . Humar se brž podviza in odide vrhunsko pripravljen na goro in, glej ga zlomka, ostane ujet v steni. Po večdnevni agoniji le steče reševalna akcija, vpleteni so vsi od Dimitrija Rupla (igra ga Sir Sean Connery), Janeza Drnovška (igra ga John Lithgow (oni iz serije 3. kamen od sonca), Vikija Grošlja (himself), Maje Roš (igra jo Elizabet Hurley), pakistanskega predsednika (igra ga Omar Sharif) – happy end, Humar se vrne k ženi in otrokom – režiser Damjan Kozole pa dobi OSKARJA! Fredi Miler pa oskarja za stransko vlogo (kot herojski pakistanski pilot helikopterja)! Film prejme tudi 1. nagrado Berlinala za izjemno tragikomimelodramatično vzdušje.

Pa še en izsek iz filma:
Sredi filma bo mimo Tomaža prismučal Davo Karničar in ga vprašal:
“A ti boš pa kr ležu cel teden !??”

Tomaž Humar – Silvo Stallone
Vešča – special appearance by Mojca Mavec
Maja Roš – Liz Hurley
Bioenergetičarka Anda – Miša Molk
Dimitrij Rupel – Sir Sean Connery
pakistanski predsednik Pervez Musharraff – Omar Sharif
slovenski predsednik Janez Drnovšek – John Lithgow
herojski pakistanski pilot lt. col. Ubaid el Mussar – Fredy Miller
Viki Grošelj – as himself
Special guest star – Davo Karničar

Directed by – Damjan Kozole
Produced by – produkcijska skupina Mangart

OMFG!!! ROTFL!!!! ROXXXOOORRZZZZ!!!!!

Dol padeš, kolk zajebancije na račun Tomaža….

Kopiram od gostka: vse kratice, ki jih je on napisal in dodajam še tri svoje z doplt o-ji in l-ji.

lol ok lol.. ideja je zlo dobra ;D bom še js svoj scenarij probu nardit… reklama bi bla taka:

“THIS SUMMER…”

Tomaž Humar (igra ga John Travolta):”I **** want to climb..”

“HE **** WANTED TO CLIMB…”

Tomaž Humar (igra ga John Travolta):”this are my dreams…”

“THIS WERE HIS DREAMS…”

[ kaže Nanga Parbat v jutranjem soncu… nato se kamera usmeri proti vznožju gore.. kjer vidimo par ludekov kak hodijo gor… kamera se pobliža… ]

Maja Roš (igra jo Satan): “I think this is a good place to build base”

Tomaž Humar (igra ga John Travolta):”it’s perfect” (in se nasmehne)

“BUT CHASING YOUR DREAMS…”

kaže Humarja, ki pleza.. nato mu zdrkne in začne padati…konec prizora..

“…IS NOT ALWAYS AS FUN AS IT SEAMS…”

temna slika…

srčni utrip…
sam glas se sliši…še vedno temna slika

Tomaž Humar (igra ga John Travolta):”Hello?! Base!? Anyone copy?!”

“HE WAS STUCK…”

Maja Roš (igra jo Satan): “Humar? What’s wrong?”

Aleš Koželj (igra ga Tom Hanks): “Humar? Are you alright?”

“THERE WAS NO ESCAPE…”

Tomaž Humar (igra ga John Travolta): “It’s so cold.. I’m.. freezing.. I can’t.. hold.. any.. longer…”

doctor Anda Perdan (igra jo Cameron Diaz): “Drink a lot if you’re hungry, and make sure you’re warm if you’re cold”

Tomaž Humar (igra ga John Travolta): “WTF?!”

“THIS SUMMER…”

(stoji na 1metrskem odcepu…)
Tomaž Humar (igra ga John Travolta): “HEEEEELPPPPP!!!!!!”

“ONE WISH…”

Tomaž Humar (igra ga John Travolta): “I can’t hold on any longer..”

“ONE MAN”

Aleš Koželj (igra ga Tom Hanks): “Come on buddy you can make it.. come on… you’re strong…”

“JOHN TRAVOLTA IS…”

Tomaž Humar (igra ga John Travolta): “any female fans waiting back home heh,heh…”

“TOMAŽ HUMAR: THE COLD TRUTH…”

evo vam.. lol, the COLD truth.. 😀

Dobra.

Zdaj sem se lahko končno odločil-ti si bolj duhovit od omfg-ja z dvema klicajema.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Ka se zajebavaš al resno misliš? o_O

ok, kaj je ROXXXOOORRZZZZ ?

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Smrtno resno. Zakaj vprašaš?

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Ker se mi zdi omfg z dvema klicajema bol smešn 🙂 tud če pogledaš starejše poste 😛

pablo wannabe:)

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Ne vem, ne vem. ..Je treba še razmislit. Tale scenarij za reklamo je kar dober. Moraš si ga predstavljat…. Je kar narejen po hollywoodskih zapovedih.

Vsekakor si dva klicaja in trije klicaji parirata.

Samo, wtf, omfg, rofl, lol…..kaj pa če sta oba zgolj eden???..Samo da se ne pojavi še en z enim klicajem.

zdj si dala unmu fejkerju ko me oponaša idejo da se bo registriru še enkrat pa bomo mel 3 omfg-je 🙁 ***** tejči zajebaš use :S

Ma sej jih sploh ne ločim, podobna sta si kot jajce jajcu. To sem kar takonapisal. 🙂

Omfg s tremi klicaji oponaša in HOČE bit tak ko omfg z dvema, če še nisi opazla. Na forumu se je pa pojavu pred kakim tednom pa hoče sam zbujat pozornost in s tem ko ne pogleda folk dober kolk klicajev je, ne loči enga od drugega in avtomatsko meče omfg s tremi klicaji slabo luč na omfg z dvema 🙂

Uh, šit. Na to pa nisem pomislila….Kaj pa če bi en bil raje rofl!!!?….Ali pa omfg z vprašajem… Sploh bi pa lahko poslovenili tele izraze – omjb!!! ali pa kpts!!!.

Da nisi to vse ti? Tejči, ajsi, različni omfgji…multipla osebnost? Kdo bi vedel.

Sej to je problem, da jih ne ločite 😛

Kdo, a jest?.. Niti pomotoma. Jaz bi uporabila slovensko izrazoslovje, saj veš.

LepiLka kak se lepo potegneš za mene ^^ skot pa si greva na pjačko kdaj? js sm bliz Ljubljane doma če si kje okoli povej pa se zmenva za kako pjačkico

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close