Najdi forum

Dragi forumovci!

Dajem na glasovanje sauno. Povejte katero obiskujete, če jo obiskujete in kaj vam je tam všeč. Bom začela jaz: bila sem v več saunah, zato jih med seboj lahko primerjam. Bila sem v termah Olimia, kjer sem bila zelo zadovoljna (mehki stoli, bar, bazen). Bila sem tudi v Tivoliju, kej nisem bila zadovljna. Bilo je preveč hrupa, preveč ljudi. Všeč sta pa mi bila bazena za knajpanje. Bila sem tudi v Milleniumu, kjer sem bila zelo zadovoljna (talno ogrevanje,zunanji bazen, tišina, mir, lagana muzika,čaj,jakuzzi). Bila sem tudi v Konexu, kjer me je zeblo. Ko sem prišla iz saune ven, me je zeblo. Sauna je premajhna (4 ljudje smo se gužvali), ambient je pa najlepši od vseh ostalih. Zanimala sem se tudi za sauno v centru BIT, vendar se kasneje nisem odločila zanjo, ker nimajo bazena. Rada bi obiskala še center Breza, ki je ne vem kje. Če je že kdo bil tam, naj mi malo opiše kako zgleda in kje točno je. Če kdo ve še za kakšno drugo (v redu- pogoj je bazen) sauno, naj piše.

Tvoli, tako, tako. Res je preveč ljudi, a če izbereš čas, še kar gre. BREZA je v Lepodvorski ulici, v spodnji Šiški, malo naprej od hale Tivoli. Je zelo lepo, moraš pa se naročiti. Olimje je v redu, tudi Zreče so prijetne. V Mileniju še nisem bil. Čatež ni najboljši. Najlepša savna v Sloveniji je v Laškem. V inozemstvu pa je prijetno v Badkleinkircheimu.

Ojla Frucka! Sam sem bil že v kar nekaj savnah po Sloveniji in od vseh so mi bile najboljše v Radencih. Od vseh, mislim, da jih je okoli štirinajst, mi je bila najbolj všeč turška savna. Vse v marmorju, lučke, vodomet…Naslednjič grem v Laško, kjer imajo pa baje najlepše savne. Se grem prepričat, če je lahko še kje lepše kot v Radencih, v kar pa težko verjamem.
Prijetno savnanje ti želim, pa lep dan!

Do sedaj sem bil samo v dveh savnah. V začetku sem hodil na Kodeljevo, nato sem hodil k Fanči na Galjevici. Pri Fanči mi je bolj všeč,ker je tudi jakuzi, je pa bazen malo manjši, ampak kar gre. Pa tudi mal bolj je domače.

Jaz hodim v Laško. Lep ambient, bazen , jacuzzi, več različnih savn in program v eni od savn. Do sedaj kar sem bil najboljša. Ni pa poceni.

Pa kje vse si bla ti ?!
Si pa vidla že velik sveta. Dej me kdaj s sabo vzem !

Dragi Svetnik!

Z veseljem te vzameme sabo. Samo z mano ne boš pršou deleč. Še do meje ne. Moj svet je Ljubljana, najbrž si opazil. Lahko pa te popeljem po LJ. Veš tud sama bi rada šla kam dlje, vsaj do Vrhnike, ali Logatca, ali pa do Maribora, al pa do Celja, al pa do Kranja,……….

Frucka

Greva skupaj raziskovat nove savne po LJ in tudi dalje ?:)

Fanči –> http://www.savna.com

Konex –> http://www.konex-center.si

Tivoli –> http://www.zavod-tivoli.si

Me vzameš kdaj s seboj v Millenium, jaz te pa vzamem s seboj v Laško?

Vidiš, zdej bi pa kar vsi hodil s tabo.
Lahko izbiraš !

ja, res je veliko ponudb. Sej sploh ne vem za koga nja se odločim? Lepo počasi, pa boste prišli vsi na vrsto…..

Torej še vedno lahko upam?

Dobr, bil si prvi, naj ti bo !!!

Hvala, žal se mora pa odločiti še Frucka!

A, SEVEDA.

Kako že tisto gre…..Upanje je pol življenja……..

Ne pol, ampak tričetrt!

Ojla..
Laško “savna” je ZAKON,kjer sem stalna stranka,bil sem že po Sloveniji in moram rečt,da je najbolši Laško!!!
lep pozdrav..

Domača sauna je zakon…
Samo uporabljati bi jo bilo pametno malo bolj,kajti kar pozabljamo nanjo.Bye

New Report

Close