Najdi forum

Ali je bil morda kdo v zadnjem času v Sarajevu kot turist? Kako je s spanjem, kakšne so cene, kaj svetujete, bla, bla, bla….

Prosim za čim več informacij. Tudi na forumu “kam na počitnice” sem vprašala, a mislim, da je tale forum prav tako oblegan in gotovo se bo našel kdo, ki mi bo lahko pomagal s kakšnim nasvetom, idejo…

Že v naprej hvala!

Ojla, jaz sem bil v zadnjem času trikrat v Sarajevu.
Sarajevo kot mesto je zelo lepo, pa tudi drago (spanje).Cene hotelov so mal višje kot v Sloveniji, če pa greš mal ven od Sarajeva je pa zelo zelo ugodno in so cene najmanj za 50% nižje kot v Sarajevu.

By simoni

Kaj pa privat “smještaji”? Koliko pa je cena hotelov? Kako je v Sarajevu zvečer in ponoči? Zanima me tudi, kako je varno tavati po centru Sarajeva!
Hvala ti za vse informacije!

mene pa zanimajo cene oblačil in obutve v Sarajevu- ali so nižje (V trgovinah)?

Cote so v principu bolj poceni, solidno moško obleko dobiš za 75 EUR, vendar ni kvalitetne robe in ni kvalitetne izbire. Za šoping absolutno pirporočam raje srbska mesta, recimo Novi Sad, še bolje Leskovac.

Spanje v poslovnih hotelij je res drago (od 30 do 50 EUR), čeprav je večinoma tudi super urejeno (namestitev in hrana na evropskem nivoju..), je pa takoj ko prideš v Sarajevo z leve strani en hotel, kjer je vse skupaj zelo solidno za samo 15 EUR, pa še varovano parkirišče imajo…

Veš mogoče ime tega hotela?

Žal se v tem trenutku ne spomnim. So pa ob tej glavni cesti kar veliki plakati z reklamo za ta hotel, najbolje pa je, da vprašaš prvega taksista.

Kako je pa s cenami taksijev? Ali se splača v center z busom ali tramvajem (če še vozi)???

New Report

Close