Najdi forum

Sanke za dojenčke

Kje bi jih lahko kupila? Mislim na tiste sanke, ki imajo na sedišču sedež.

Mi smo jih kupili v intersparu. Mislim, da imajo sedaj celo nekaj popusta. Drugace pa se da kupiti samo ograjico, ki jo potem pritrdis na sanke (ca. 1500 SIT).

Lepo sankanje, Tarat

ja tudi mi smo jih kupili v Interšparu imeli so 25%popust, koliko jim jih je še ostalo pa ne vem.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Mi imamo tudi sedež za na sanke ampak bi rabili še neko ograjico, da bi imel pred trebuščkom da ne bi padel naprej.

Imate kakšno idejo ali se to sploh da kupit?

luna, mi smo privezali kar očijev pas ali pa mamični šal spredaj. Še vedno pa je ob vsakem spustu nekdo držal otroka spredaj z roko.

koliko pa so stari vaši otročki, ko jih posadite prvič na sanke?

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Naš je star 16 mesecev.

Naš bo čez tri dni star osem mesecev. In se bomo šlo malo peljat s sankami- bolj po ravnem ali pa čisto majčken hribček.

V Elanovi trgovini sem videla plastične sani (nizke), ki imajo že vgrajen varnostni pas (5-točkovni). Cena je bila okoli 3.500,00 sit,če se ne motim.

Kje pa je ta Elanova trgovina?

Helena

Helena

Če greš na elanovo stran, si oglej katera trgovina vam je najbližja. Zraven imaš telefon in preveri, če jih imajo še.

Mi smo si sanke ogledovali v Kamniku, na Perovem 25. Mi jih žal nismo kupili, ker bo starejša začela smučati, ene sanke (navadne s stolčkom) pa imamo že doma. Moram pa reči, da so mi bile zelo všeč in ne vem, če jih kljub vsemu ne bom šla kupit, ker se mi od vseh plastičnih zdijo najbolj varne za tako majhnega otroka.

ops, napačen naslov. Pravi je:

išči pod stiki, trgovci.

lp

Tedana,

najlepša hvala za info. Klicala sem v dve ljubljanski trgovini in v nobeni niso vedeli, o čem govorim :(( Ponujali so mi bobe in pa navadne lesene sanke.

Helena

Helena

Poskusi poklicati Elanovo trgovino v Kamniku. Saj sem jih videla na lastne oči. Samo glede na to, da so to nizke sanke se jim lahko reče tudi bob…. ne vem, morda.

Ti samo vprašaj, da iščeš take, ki imajo 5-točkovni pas za otroka. Pas je nameščen na nekaj višje hrbtišče in je iz plastike.

Sem klicala. To, kar si ti videla, je res bob.
Po eni strani je bob fajn, ker lahko otroka posadiš noter in ga vlečeš, ne moreš pa se z njim sankati. Sankaš se lahko z otrokom le na lesenih sankah + ograjica. Ne vem, kako to, da ne naredijo sank, ki bi imele oboje. Po moje bi šle za med!

Helena

Helena

Jaz vem, da take sanke obstajajo, vidla sem jih v enem od reklam, ampak zares ne vem katerem. Bile so lesene, z ograjico, ki se jo lahko tudi sname dol.
Veliko sreče pri iskanju, lp

New Report

Close