Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja sankanje v okolici Ljubljane

sankanje v okolici Ljubljane

Je morda kako sankališče v okolici Ljubljane? Mi bi se z našo sedemmesečnico prvič sankali, tako da ni treba, da je ravno dolga proga, ampak toliko, da je steptano, da se da s sankami vsaj malo zapeljat po kakem položnem hribčku.

Katera kaj ve, kako je na Krimu glede tega? No, pa do kakega Bleda bi tudi še skočili, samo da vemo lokacijo, kam naj se parkiramo, da se bomo lahko sankali.

Helena

Helena

mi se sankamo kar v atriju našega bloka.

V Logatcu je lepo sankališče. Sicer pa s 7 mesečnico najdite kakšen hribček v Lj.,
Darja

V Tivoliju, na Zaplani – Ulovka. LP.

Nasa je bila vceraj v Logatcu s solo-ful zadovoljna

Pri nas pred blokom v Šiški je odličen kucelj poln otrok.
Potem pa te lahko povabim še na čaj, ha ha.

Priporočam Logatec, čez vikend je sicer malo krize s parkiranjem, sicer pa zelo lepo. Na Ulovko smo vedno hodili, ko sem bila majhna, zdaj pa vsakič brije okoli ušes, ko se najavimo…

Naša Lesnarca nasproti Cementarstva Fašalek v Kozarjah

Če se peljete na Rakitno, je ob cesti kar nekaj primernih lokacij. Ob vikendih so tam vedno otroci, tako da na moreš falit :-))

….ali pa kurešček….golo…zapotok…pa še ranč s konji imajo, če tamala rada gleda živali……

lep dan, bina

Gameljne

LP

Mi smo bili v nedeljo s 15 mesečnikom na Rakitni in je divjal od zadovoljstva. Priporočam!

nika

Ja, na Rakitni je krasno. In dopoldne (do 13h ali 14h) skoraj prazno.

okoli Mosteca je full poti, ki se rahlo spuščajo in so primerne za sankat. PA Rožnik tudi.

New Report

Close