Najdi forum

Ne vem če tale tema spada na ta forum. mogoče ja, mogoče ne

Začele so me zanimati sanje.največkrat sanjam grozne sanje.v sanjah ne uspem priti pravočasno v službo, ali pa v službi ne znam delati svojega dela, pogosto sanjam da da se mojim najdražjim zgodijo nesreče, da umrejo, da so okrog mene kače in ne morem nikamor stopit razen nanje, ko kličem na pomoč me nihče ne sliši, v sanjah me mož ne mara, šef se mi posmehuje, mama me obsoja…zbujam se prepotena, pretresena, nabija mi srce in še dolgo zatem se ne morem pomiriti.

Kaj nam sporoča sanjski svet? Razmišljam moje sanje govorijo o mojih strahovih v realnem življenju?

V tvojih sanjah se sprošča tvoja podzavest in z njo vsi tvoji strahovi. Kaj, ko bi pomislila, da se pravzaprav nimaš česa bati? Kar koli se ima za zgoditi, se bo zgodilo, ker je takšen Božanski načrt in temu ne moreš uteči. Z zaupanjev v Prasilo ( Vesolje, Energijo, Najvišjega, Boga ali kakor koli ti temu rečeš ), pa se bo tvoje življenje spremenilo v prijetno bivaje in vse tvoje želje se bodo končno uresničile. Zla ni, Prasila je čista Svetloba in čista Ljubezen ter Radost. Zlo si sami ustvarimo v svojih mislih ( v umu, egu ), od tod se preseli v našo podzavest in nas straši še ponoči. Ko se boš umirila in pričela verjeti, bodo tudi sanje minile.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Pozdravljeni,
3tedne zapored sem vsak dan sanjala osebo katera je vedno nakoncu v sanjah umrla. Prva dva tedna sem sanjala samo njega brez drugih oseb poleg,zadnji teden pa sem videla tudi sebe zdraven,vendar na koncu je vedno ostal sam in umrl. Po teh treh tednih se mi sedaj začelo dogajati, da ga vidim in vsakič ko se v sanjah srečava in si dava roko se zbudim. Dvakrat sem mu pa v roko nekaj položila, prvič c+vrtnico drugič pa nevem kaj.
V sanjah vidim mojega prijatelja, zanima me kaj to pomeni? Zakaj že 4 tedne vidim isto osebo.

O sanjah sem že veliko napisal, tako pod to temo, kot na eno prejšnjih tem. Malo pobrskajte po tem forumu in boste lahko prebrali, da se ne bom ponavljal.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close