sanje
Pozdravljeni
Upam, da se obračam na pravi naslov. Imam neverjetne sanje, zaradi katerih grem s strahom spat, se ponoči zbujam, zjutraj vstanem utrujena in se bojim prižgati luč, ker ne vem če se bo prižgala. Sanje se začnejo, da sem v enem prostoru dnevna, kuhinja, veža…, ni važno, je pa temno, ko hočem prižgati luč jo ne morem, pritiskam na stikalo pa ne gre, ali pa mi uspe pa potem počasi ugasne in sem spet v temi, najhujše pa še pride, potem me neznana sila vrže v zrak, ali me začne vrteti in me ne spusti. Jaz se zbudim ležim na postelji kot pribita in se mi vrti, ali dregetam, ali me zebe, vglavnem pa me je strah in po sobi iščem z očmi, če bom kaj ugotovila, premaknem se ne, se ne upam, poslušam. Potem s težavo zaspim, ampak zjutraj sem popolnoma obupana, to se mi sanja od dvakrat do trikrat na teden.
Še povem, da sem noseča, ampak mislim, da to nima veze, ker se mi je že prej sanjalo podobno.
Help me!
Pozdravljeni!
Razlog za moraste sanje je težko ugotoviti iz vašega opisa, lahko so posledica dolgotrajnega stresa, travm ali kaj drugega. Priporočam vam, v kolikor vas vse skupaj obremenjuje, da skušate poiskati pomoč, bodisi psihološko, terapevtsko oziroma psihiatrično. Strokovnjaki vam bodo pri tem lažje pomagali. Definitivno pa boste morali priti do temeljnega vzroka oziroma razloga za težave.
LP
Petra, ŠENT
Forum je zaprt za komentiranje.