Sanje o istih osebah
Pozdravljeni….Star sem 21 let, že dobro leto, na vsake toliko časa sanjam sanje z istimi osebami…V sanjah se pojavljata 2 sošolca iz osnovne šole s katerima sem bil zelo blizu, vendar smo se kasneje odtujili. V zadnjem letu sem vsaj 10-15X sanjal sanje, da sem bil skupaj z njima. Prostori oziroma prostor dogajanja se je spreminjal, a sošolca sta vedno ostala.
Morda vi veste, kaj pomenijo te sanje? Sam sem pomislil, da bi ju kontaktiral, vendar se bojim, da me “rabita” več, saj imata oba novo družbo ter nove prijatelje.
LP
Ti ju kar kontaktiraj, očitno ju pogrešaš…..
Pozdravljeni,
že vrsto let sanjam mojega bivšega fanta. Bil je moja velika ljubezen. Oba sva si že ustvarila družini, vendar ga očitno nisem prebolela. Sanjam kako skupaj iščeva zaklad, pol se pa pojavi njegova žena in ona dva sama naprej iščeta. Sanjam, da sva skupaj na zabavi in mu želim povedati, da se večkrat pojavi v mojih sanjah, pa nikoli ne najdem dovolj poguma. V sanjah ga želim vprašati, če tudi on mene sanja in misli name, pa vedno kaj pride vmes ali pa se zbudim. Z leti me take sanje že malce utrujajo, saj dan po sanjah vedno mislim na njega in obujam stare spomine. Misliti na bivšega ni “fer” do mojega moža in rada bi izvedela zakaj se mi to dogaja.
hvala za odgovor in lep dan
tia
Vidim, da ste tudi na drugih forumih postavljali isto vprašanje, le da bo moj odgovor, domnevam, malce drugačen. Predvsem morate sanje razumeti, kot ostanek dneva. Torej se vam ne dogajajo podzavestno, ampak zavestno. Ko boste pretrgali s svojim bivšim tudi zavestni, se ne bodo več ponavljale. Zato še bolj moti občutek, da ni “fer” do vašega moža, da sanjate drugega. Znamo pa presekati “popkovino”, ki vas veže na prejšnjega, če to seveda sploh, iskreno, želite…..
Pozdravljeni,
kako na zavestni ravni pretrgat popkovino? Tp., da ko se zalotim, da razmišljam o bivšemu, naj preusmerim misli na kaj drugega..?
A se ne na tak način polne podzavest z “smetmi”, ki ti en dan butnejo ven?
lp,Tia
Draga Tia,
rekel sem da znamo. Oglasi se na ZS.
Me veseli, da znamo….kje na se oglasim..SZ????
lep deževen dan želim…
ZS pomeni ZASEBNO SPOROČILO. Z ozirom na to, da nastopaš na forumu anonimno, ti ne smem poslati sporočila na tvoj naslov, lahko pa ti meni pošlješ sporočilo in kontaktni naslov.
pozdravljeni! Že 10 dni zaporedoma se mi sanja o eni osebi o kateri se še mi nikoli ni! Morda veste kaj pomenijo te sanje? Lp.
Mislim, da te ta oseba kliče, ker te potrebuje. Vrni ji klic!
Kaj pomeni, če večkrat sanjaš iste kraje, kjer še nikoli nisi bil in jih tudi nisi nikjer videl? Je nekaj različnih krajev, ki se mi skozi leta ponavljajo v sanjah (v dolgih časovnih razmikih vmes – vmes mine tudi več kot leto, dve, tri, ..).
Za vsak kraj posebej pa vedno sanjam isto dogajanje.. npr v X kraju vedno počnem ene in iste x stvari.. v Y kraju pa zopet vedno eno in isto Y dogajanje oz. isti potek sanj.
V nasprotju z mojo osnovno teorijo, lahko v sanjah dobivamo tudi sporočila. Mislim, da te v teh krajih čaka nekaj zelo zanimivega, zato priporočam potovanje tja.
To bo malo težje, ker ne poznam imen krajev.. Le njihovo vizualno podobo sanjam. 🙂 Domišljija očitno dela svoje..
Hvala za odgovor!
Zapišite si sanje takoj, ko se zbudite in skušajte rapoznat kraje po karakterističnih znakih – napisi, ulice, spomeniki itd….
oj ,meni se pa vedno na dan mrtvih mogoče malo prej ,malo kasneje sanja da stopam pred hišo in povsod so kače. prosim odgovorite
Živjo ali veste kaj pomeni da večkrat sanjaš isto simpatijo,ki je že dolgo nisi videl.Npr. sanjala sem jo med počitnicami in takrat mi še sploh ni bil ušeč,vendar sem se čez nekaj mesecev vanj zajubila? Prosim za odgovor!
Spoštovani!
Že več kot leto dni sanjam vedno o osebah iz davne preteklosti, ki so že pred leti umrle. V sanjah se pojavljajo poleg že umrlih staršev tudi umrli prijatelji, znanci in osebe, ki niso bile pomembne v mojem življenju. Skoraj nikoli ne sanjam o osebah, ki obstojajo, temveč vedno o preminulih.
Kaj bi to lahko pomenilo? Hvala za odgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.