Najdi forum

Sanje o dveh Angelih

Nocoj sem zelo v živo sanjala o dveh velikih Angelih,ki sta se prikazala na nebu.
Bila je noč in ko sem peš hodila po cesti domov,me je naenkrat v krogu Približno 4-5 metrov obsijala močna svetloba.Na vrhu glave sem čutila toploto,tako,da je bila ta svetloba tudi vir toplote.Čutila sem jo samo na vrhu glave.Ta svetloba in dva velika Angela sta bila objeta,baročnega videza,lepih,nežnih barv.Imela sta krila in sem se ju malo preplašila v sanjah.Spraševala sem se,kaj hočeta,kaj sporočata že v sanjah.Lepa od najlepšega,kar bi lahko videla na zemlji v budnem stanju.
Na cesti sem skrenila do ene hiše in je gospodar tudi videl oba Angela.Tam kjer sem bila jaz sta se na nebu zadrževala tudi ona dva.Kakor sem stopila v njuno območje sta me začela osvetljevati in greti.
Kaj več se ne spomnem.Kaj mi sporočata?Mogoče Igor kaj več o tem?Tudi drugi,če imate kakšen dober namig.

Najj propomnem,da sem že na temo Angelov prebrala tudi 2 ali 3 knjige.Nazadnje sem danes teden hodila sama po gozdu in razmišljala o Angelih,Palčkih in podobno.Me je narava čisto prevzela in misli so odšle v čarobni svet.
Sama sebi sem rekla,da bi jih rada spoznala,da vem da so tukaj in naj mi pomagajo in da jim bom zelo hvaležna.Zdaj po enem tednu pa tako žive sanje?

Nič drugega ni za razumeti, kot, da sta se ti razodela tvoja dva Angela varuha in ti sporočila, da sta tam ter te vspodbujata, da se loti novih izzivov, ker bedita nad teboj!

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Pomeni,da se lahko lotim novih izzivov,pa bosta ob meni,da ne bo napak.Dva Angela varuha imam,zdaj to vem.Prava lepotca.Hvala!

Konec junija sem imela eno nesrečo s hujšo poškodbo,ki bi ob drugačni legi padca lahko terjala mojo smrt.Bila sem na kirurgiji,več kot teden bolnišnice,pa morda bom morala ponovno pod nož,ker še ni napredka.
Verjamem,globoko verjamem,da sem imela Angel Varuha,če ne res kar dva ob sebi,da nisem tam kar počakala in me danes ne bi bilo tukaj!Sem globoko čutila njuno prisotnost od tistega dne naprej,ko sem ju tako v živo sanjala!
Hvala vama!

Saj se je lepo zanašati na svoje Angele varuhe, ampak nič ne bo škodilo, če še sama včasih malo poskrbiš za svojo varnost. Pa ne, da bi s tem manj verovala v Dobro – le malce ju boš razbremenila…..

ojla,
a veš kaj se pa meni dogaja zadnje dve noči? upam, da ne bo preveč čudno za slišat, sam me tko zanima, kaj bi lahko bilo to:
namreč že dvakrat se mi je zgodilo, da me je ob skoraj isti uri (zjutraj okrog 5-ih) nekdo poklical po imenu, z ženskim glasom, takšnim kot moja mama. to me zbudi, in ko pogledam mojo mamo (spimo en meter narazen), vidim da spi kot top… tole mi je kr mal čudno, no sej potem vedno nazaj zaspim, pa nič se ne zgodi… mogoče tudi nič ni, sam men se zdi mal nenavadno. ker se mi to še ni nikoli dogajalo.
kaj sem pa sanjala prej, se pa ne spomnim.
Hvala za odgovor, pa upam, da se ne boš hecal iz tegale,
LP
pikica

Tole sicer nima nič opraviti z angeli, hecam se pa tudi ne, saj veš, da sem resen človek…

Če se pogosto prebujamo ob istem času ( ne glede na to, ali nas kliče v sanjah mama ali je neposreden vzrok drugje ), je to signal, da eden od organov ne prejema dovolj življenske energije. Vsi organi v telesu imajo svojo biološko uro, ko se prehranjujejo z energijo – vsak svojo. Potrebno je vzeti posameznika, ugotoviti, kdaj je rojen, to prenesti v tabelo, ki kaže energetski cikel organov in ugotoviti, kateri organ je to. Nato je potrebno seveda najti vzrok, zakaj prav ta organ ni dovolj prehranjen in ta vzrok odpraviti. Blokade v energetskemprehranjevanju posameznih organov so pa tako različne, da tule ni prostora za opis vseh – od vakuumskih energij, do blokad v sosednjih organih in implantantih.

Če se bo to prebujanje še pojavljalo, poišči pomoč, ker potrebno se je odzivati na zgodnje signale in sporočila……

aha…ok, bom malo še počakala…
LP
pikica

Le počakaj, Pikica in si točno zapisuj čas prebujanja.

To lahko pomeni tudi,da te je poklical po tvojem imenu tvoj Angel varuh.Točno o tem opisuje v svoji knjigi Doreen V.

Tolmačenja o delovanju notranje človekove ure in prehranjevanju z vitalno energijo so stara več, kot 3.000 let in zapisi teh tolmačenj niso plod ameriških komercijalnih prizadevanj. Ne bom pa trdil, da ni res, kar navajaš, ker je to področje še premalo raziskano.

kdo ve, ali je bil razlog za prebujanje angel ali pomanjkanje energije na določenih delih telesa, dejstvo pa je, da od takrat, ko sem pisala o tem, spim. brez prebujanja.

LP

Ali pa oboje, kaj veš… Angekčki so povsod okrog nas…..

Jaz sem tudi sanjala dva angela, samo da ta dva nista bila obsijana z svetlobo kot tvoja, bila sta oblečena v belo dolgo obleko, imela sta dolge svetle lasje in ko sem ju pogledala v obraz, nista imela ne moškega ne ženskega obraza, nekaj vmes, ampak kljub temu zelo nežna obraza….
Znajdla sem se na zelenem travniku, obrnila sem se in vrgla pogledala naokol in povsod so bili samo travniki, pašniki, modro nebo in ona dva…
Sledila sem jim, vsak naslednji korak je bil vse težji, bolj naporen in vse bolj višje smo se vzpenjali in se dvigovali iznad oblakov, pogledala sem še 1x nazaj in ni bilo več travnikov, pašnikov, samo oblaki…. Ko sem hotela narediti naslednji korak sem v sebi pomislila, češ ta mi ne bo ratal….Takrat pa, ko da je moje misli slišal eden od angelov in mi ponudil roko, jaz pa sem v sebi pomislila, kaj če me bo spustil, ravno takrat ko ga bom prijela in je isti hip odgovoril: “ne boj se, ne bom te spustil, padeš”, nisem čutila prijema, čutila pa sem kako me je z lahkoto dvignil kot, da bi jaz iz poločke izvlekla svileni šal…Prišli smo do vrha, nikjer nič, vodila sta me v nek prostor in rekla, da tu počakam malo…Čakala sem, čakala in se začela naenkrat jokat, da hočem domov k staršem , k bratu, prosila ju, da me odpeljeta k njimi …Pojavila sta se v trenutku in rekla, da me bosta odpeljala nazaj domov, pa sem bila tako vesela in jim odgovorila: “ni potrebno, sama se bom vrnila nazaj”…..Takrat je eden od njiju rekel: “ne, ne moreš sama, nevarno je, ščitila te bova do pol poti, naprej se boš morala sama čuvati” …
Počasi smo se vračali nazaj , oblaki so izginjali, pojavljat so se začeli travniki in pašniki, nato smo se zaustavili in iz tistega sveta, sem videla kot neka steklena vrata drug svet, bil je moj svet, ljudski svet, nemira, ognja, vojne, moj dom….Oba angela sta me objela in rekla: “Tu naprej greš sama, midva nimava dostopa dalje”, pogledala sem ju, zahvalila se in čuden občutek je bil, ko sem vstopala v naš svet, iz tiste strani sem lahko videla naš svet iz našega sveta pa nisem videla njihovega, njihovih pašnikov in travnikov, unih ta dveh angelov tudi ne….

Znajdla sem se v nekem nemiru, ljudje so bili razburjeni v besu so prevračali avtomobile, ponekod je gorel ogenj, človek je lovil človeka, človek je od človeka bežal, usedla sem se hitro v nek avtomobil in nekem fantu rekla, naj že 1x pritisne na gas, da zgineva, zagrabila ga je panika, ker so ostali udarjali po avtomobilu, uspelo jim ga je izvleči iz avtomobila, mene pa ne, usedla sem se na njegovem sedežu, nisem pozornosti obračala na pobesnele ljudje in se rešla…Kar naenkrat sem se znajdla v bolnišnici zraven mene nek mali stvor, podoben morskemu ježku, samo malo večji kot fudbal žoga, pokazal mi je zobe,(očitno je mislil, da sem ortodontkinja;) ) pa sem mu odbrusila nazaj: “ne igraj se z mano, sicer ti bo žal” in v trenutku, je kar izginil kot, da ravno kar sploh ne bi bil v moji bližni…
Bila sem zmatrana, usedla sem se na klopco v čekalnici, poleg mene je sedela punca bledega obraza in mi rekla: ” ne pusti se jim, ne daj jim kri”, pogledala sem jo, bilo ji je slabo, tolažila sem jo, da bo vse o.k. naj ne skrbi, potem sem se zbudila….

Zbudila sem se v takem zamorjenem stanju, totalno utrujena kot, da ne bi spala niti ene same ure, spala pa sem osem ur…
Premišljevala sem o sanjah, cel dan mi niso dale miru in takrat sem si rekla, svaka vam čast angeli, ampak jaz si vas ne želim več sanjati, bila sem cel dan zdelana,, izmučena in hvala Bogu, da jih od takrat nisem nikoli več sanjala….

Vem, pa da se Bog o vsem nam “stara”, vrjamem, da angeli tudi obstajajo, a meni so moje sanje dale odgovor, ko sem se spraševala o obstoju angelih češ, če so tu kako, da jih ne vidimo, kaj sem mela 20let in veliko vpršanj, zakaj in kako to in ono…. Na nek način sem dobila odgovor preko sanj, da se o nam “starajo” v neki nevidni dimenziji se borijo za naše dobro in da mogoče namesto nas odpravljajo te nam nevidne ovire in pasti, ki so za nas mogoče prevelik zalogaj, do pol poti očitno opravijo oni nalogo, za ostalo pot, torej za nekaj se moramo tudi sami potruditi, če želimo, da se nihče ne “igra” z nami….

Mogoče so to samo sanje, ki jih jaz ne jemljem niti za hec niti za zares, a v meni so vseeno pustile neko sporočilo, pečat na kakšen način se človek osvobaja, samo z borbo, vztrajnostjo in vero v sebe…

Lp:)

Ne vem, kako to,da se s svojimi angeli srečujete le v sanjah. Že večkrat sem pisal osanjah in njihovempomenu in prosil bi vas,da si preberete kaj o tempri temah o sanjah na tem forumu, da ne bom ponavljal stvari. Angeli so med nami in bedijo nad našo usodo, vendar srečanja z njimi na potekajo v sanjah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close