sanje o dušah
Spoštovani,
Prosim za pomoč. Predkratkim je umrl moj bivši fant kateri je bil moja velika ljubezen. Po nekajletnem rezmerju sva prekinila, zdaj pa je iznenada umrl. To me je precej prizadelo, dosti razmišljam o njemu ,o nas, pogovarjam se z njim. Ostal je v mojem srcu, nikoli ga nisem pozabila. Žalosti me, da mu ni bilo sojeno živeti dlje in uživati življenje. No, ker sem od zmeraj ranljiva duša in sem od zmeraj imela paranormalna dogajanja bi vam rada enega opisla, ki se mi je zgodil snoči ter bi rada, da mi to obrazložite. Prvič sem ga sanjala takoj po njegovi smrti. Drugič sem sanjala, da me neka sila vleče za obraz in cuka za ušesa in takrat sem se ustrašila ter v sanjah kričala naj me pusti na miru, naj odide ..itd ko sem se zbudila mi je bilo žal, ker sem tako odreagirala oziroma sem se bala, da sem ga tako odgnala .Tretjič ,se pravi snoči sem sanjala, da je vstopil duh v moje telo. Najprej mu nisem dovolila vendar, sem takoj popustila ker sem pomislila, da je on. Duše se nisem bala . No ko je vstopil je bilo vse zelo čudno, v telesu je bila moja duša in še ena! Kričala sem mu rada te imam. Slišiš. Govori z mano. Postavila sem mu par vprašanj. Zatem je sledilo to, da sem se znašla pred ogledalom, zraven moje postelje je namreč ogledalo. Spomnem se da sem se iz vseh zornih kotov si ogledovala moj obraz v ogledalu. Šla sem z roko skozi moje lase in se opazovala . Zatem sem stegnila in gledala svoje roke. Želel se je dvigniti vendar nekako na noge ni šlo stopit. Zatem sem se povzdvignila in lebdela po stanovanju. Zdaj me muči samo to ali je bil to moj bivši ali neka druga duša. Pravtako mojega bivšega ne bi rada vznemirjala, ker mislim toliko nanj! Želim mu, da najde svoj mir . Postavljam si vprašanje ali ko duša preide v onostranstvo oziroma v svet duš ali se še zmeraj lahko vračajo na Zemljo ? Namreč sama sem prepričanja, da duša ko preide v svet duš se ne vračajo na Zemljo do ponovne rekrenacije! Če je temu tako, zakaj sanjam mojega bivšega ? ali to pomeni, da ni prestopil v svet duš ?. Prosim za pomoč, nasvet. Z duhovnostjo se ne ukvarjam. Ne berem veliko o tem. Niti ne želim razmišljat veliko o tem. Duhovnost me izčrpa, izprazni, živimo med živimi in ne želim živeti z duhovi. Paranormalnih sanje pa imam že od nekdaj, od tega da zapustim svoje telo, da lebdim, odidem v galaksijo, da me obišče kaka duša..itd Vendar do zdaj nisem nikoli dovolila nobeni duši da vstopi v mene. To sem dovolila samo njemu, ker sem smatrala da je on. Kako naj se dokončno poslovim od njega ter se sprijaznem, da ga nikoli ne bo nazaj ? Kako naj si pomagam ? Hvala za vaš odgovor.
Na tole bom pa težko odgovoril…….
Predvsem te ne poznam, ne vem nič o tebi, sanje pa so tvoje. Nadalje si verjetno prebrala vse, kar mislim o sanjah. In ne nazadnje, o dušah in njihovem popotovanju sem tudi že veliko pisal. Tvoje vprašanje pa se mi zdi bolj blodnja, kot neki resnični izrez iz sanj. Torej bolj produkt nekega stanja med budnostjo in snom, na katerega, več ali manj, vplivata tudi um in ego. Morda bi v osebnem pogovoru lažje analiziral, kaj je dejansko bilo sporočilo sanj. Takole na daleč in s tako pomanjkljivimi informacijami, ki, kot rečeno, delujejo volj kot blodnje, pa res ne bo šlo.
Hvala za hiter odgovor. Vsekakor me ne poznate, saj nisem opisovala sebe ampak sem želela čim krajše opisati kaj se mi zadnje čase dogaja. Snoči sem imela ponovno more. Bom obrazložila. Odpravljala sem se spati, vendar me je bilo strah zato sem luč pustila prižgano. No, ponovno me je zbudila neka sila oziroma bi rekla kar duša, ki je želela vstopiti vame. To zgleda tako, kot neko tresenje in šumenje in zelo močan pritisk v glavi in medtem, ko se ti to dogaja se na vse načine telo in um želi zbuditi, vendar te ta sila preprečuje. Si na pol buden, ko pa skušaš odpreti oči in ti to tudi delno uspe, vidiš okoli sebe. No dokler se mi je to dogajalo sem ponavljala tej sili naj preide v onostranstvo, naj odide, naj me pusti pri miru. In kasneje je enostavno popustila in izginila in v trenutku sem se zbudila. Želela sem povedati, da to niso blodnje. Upam, pa da sem se snoči poslovila od te duše, da sem ji jasno dala vedeti, da ne želim imeti več opravka z njo. Na njegovem grobu nisem še bila , bom pa odšla danes ter mu prižgala svečo ter se dokončno poslovila od njega, Upam, da bo našel svoj mir, jaz pa mojega. Sama sem prepričana, da sem sama sprožila kanal med onostranstvom ter živimi tako, da sem se pogovarjala z njim kot da, bi bil še živ ter morda sem ga zato vznemirila. Pravtako sem mu tudi pisala in pričakovala od njega odgovor in pogovor. Enostavno sem mu rekla, naj se pojavi v mojih sanjah. Vendar sem si to predstavljala tako, da bi se v moje sanje pojavil nasmejan, da bi se pogovarjala, da bi mi povedal kako je..itd nisem pa si to predstavljala kot nočne more in silo, ki želi vstopiti v moj um. 🙂 A ja še nekaj, teden dni pred njegovo smrtjo se, videvala številke 11 11 Mi lahko razložite kaj bi to pomenilo ? Potem sem na internetu prebrala, da je to neko angelsko sporočilo, nisem razumela najbolje. No, kar sem hotela povedati, da sem snoči ponovno videla te številke. Kakorkoli že hvala za odgovor lep dan vsem in življenje je lepo 🙂
Svoje mnenje sem povedal, kot sem že velikokrat povedal svoje mnenje o sanjah. Prav zaradi takšnega mnenja se ne lotevam razlage sanj.
Menim pa, da je najboljši razlagalec sanj vsak sam zase!
Pozdravljeni,
Potemtakem v vašem uvodu foruma: duhovnost, meditacija in joga specificirajte, da na sporočila glede sanj ne odgovarjate, ker smatrate da so to smeti, oziroma čiščenje uma. Tako ne boste tratili čas nekomu, ki je zaprosil za pomoč, ko mu je bila ta potrebna. Vsem tistim pa, ki so prepričani, da v sanjah lahko tudi sprejemamo sporočila iz onostranstva bi sporočila, da sem jaz moj zaključek in sporočilo v obliki pesmi od mojega angelčka dobila. In ta se glasi tako:
Draga gospodična, ne trpinči se več, ljubezen ni lepa kadar trpiš. Torej, odpri se življenju, predaj se čustvom. Pozabi na preteklost, ki je polna bolečine. Življenje je življenje ter nam ne prikrajša bolečine. Torej, će boš zaprla ta vrata, se ti bodo nova vrata odprla.
Zelo sem vesela, da sem sprejela to sporočilo in zdaj sporočam, da se je po temu vse umirilo.
Lep dan še naprej !
Draga princeska!
Ne vem, od kod vam ideja, da sanje spadajo pod temo duhovnosti, meditacije in joge, ki spadajo pod znanost, iz katere so nastala vsa večja verstva v svetu. Sanje to prav gotovo niso. So del nekih okultnih ved, kot je tudi prerokovanje iz kave ali kart.
Kdor koli je doslej prosil za pomoč na našem portal, jo je tudi dobil, seveda v obsegu in kakovosti, ki nam je, moderatorjem dostopna. Vsega pač tudi ne vemo. Kjer razlge ne najdem v starodavnih znanostih in filozofijah, jih pač vlečem iz sodobnih znanosti, kjer je medicina seveda najmočnejša.
Posledično torej gledam na taka vprašanja, kot na tistega možakarja, ki se je razburjal, ker v lekarni niso imeli banan.
Sicer pa, če se je stvar uredila in si sama dojela pomen svojih sanj, je stvar tako ali tako urejena. Včasih je, namesto silnih znanosti, potreben samo čas. In vse se uredi, ne da bi dvigali tlak ali sproščali adrenalin……
Čeprav si svoj problem rešila, bi ti morda knjiga Potovanje duš, avtor Michael Newton bila v pomoč, da si boš pretekle dogodke znala sama pri sebi obrazložiti.
Srečno,
Forum je zaprt za komentiranje.