SANJE !!!!!
Spoštovani dr. Rejc
V zadnje čase imam zelo moreče sanje samo se mi sanja o moji krvavitvi. Vsako noč mi se sanja, da sem dobila močni (menzis)
in, da v rokah držim polno krvi tako, da še strtki krvi so veliki in, da jih objemujem z rokami. Se bojim, da ni kaj narobe z menoj, ki so sedaj vsakdanje takšne grozne sanje prosim, če mi svetujete za odgovor se vam v naprej prav lepo zahvaljujem.
L. p. marelica
Spoštovana Marelica,
žal nisem poklicni razlagalec sanj in vam torej iz vsebine ne znam napovedati prihodnosti ali finančne perspektive,zato pa mi je po strokovni strani izredno pomeben ton v katerem ste sanje opisali.Ker so sanje odsev čustvenega doživljanja, gre torej pri vas za tesnobno stanje (vzrok je lahko znan samo vam), ki se ga ne morete iznebiti podnevi in vam kroji sanje še ponoči.Ne glede na vse možne načine razlag sanj od psihoanalitskih, do kabalističnih, bo potrebno, da odpravite osnovni razlog tesnobe.Če ga ne veste, vam bo pri tem pomagal psihiater, ne pri razlagi sanj, da se razumemo,ampak pri odkrivanju in premagovanju tesnobnosti.in to po temeljitem neposrednem razgovoru.Zanimali ga bodo potek vašega otroštva. odnosi s sorojenci in starši, izbira izobrazbe, nominalna uspešnost,sposobnost vključevanja v družbo in še bi lahko našteval , šele potem bo lahko skupno z vami predlagal način.kako to vašo tesnobnost odpraviti.Če gre brez psihiatra, no tudi to je možno, poročajte o uspehih!