Najdi forum

Na pomoč! Danes sem tako živo sanjala, da sem še sedaj pod njihovim vtisom. Sanjala sem da je moja najboljša prijateljica prišla k meni na obisk. Z možem sva še bila v spalnici, pa se je kar ulegla k nama.Odšla sem iz sobe in ko sem se vrnila sta bila gola in se poljubljala. Zaprla sem vrata in čakala. Ko sta prišla ven, mi je mož rekel da odhaja z njo ker jo ima rad. Kričala sem da bom povedala njenemu možu pa ni pomagalo – smejala sta se mi.
Še sedaj me stiska pri srcu in kar ne morem pozabiti teh sanj.
Pa ja nimajo kašnega pomena?

Pa saj to ni res.
Ko sem prebral tvoj sestavek, sem se kar zgrozil, ker sem tudi sam imel nocoj dolge in mučne sanje, z isto vsebino. Z ženo sva imela v postelji večino parov s katerimi smo prijatelji, sestre z možmi, znance ipd…, s katerimi smo skupinsko sexali. Pa niso bile lepe sanje, ampak prav grozljive. Ko sem se zbudil, sem bil še vedno vsa šokiran, pa zelo vesel, da je dan. Kakšen hudič je bil v zraku?

Love is in the air… oz. sex je v zraku.
Mogoče je tak čas, mogoče pa bi se mogli bolj poglobit vase.
Pravijo, da sanjajo ljudje, ki imajo probleme. Mogoče bi se mogla ob vprašat nekaj vprašanj:

– ali ste zadovolji v zakonu?
– ali vaš partner posveča veliko pozornosti naši prijateljici?
– ste včasih ljubosumni na partnerja?

No, lahko bi še naštevala. Odgovori se skrivajo v vas. Sam se človek najbolj pozna.
Sanjske knjige so larifari.

čudno, tud jaz sem mela zadnje dve noči zelo žive in izredno moraste sanje

iz tvojega pisanja je razbrati, da si resnišno pretresena in da ne gre za kakšno zadovoljevanje “neizživetih seksualnih fantazij”.
ja, sanje imajo pomen, vendar nikoli tako kot se v resničnem življenju dogaja. njihova naloga je da te opozorijo na nekaj kar potiskaš v svoji podzavesti (strahove, dvome pa tudi prijetne stvari). ker pa imajo sanje nalogo da te “zbudijo” se vedno manifestirajo močneje. mislim, da je pomen tvojih ta: tvoja prijateljica in tvoj mož se v zadnjem času izredno dobro razumeta, se več pogovarjata in tebe iz debate izključujeta (imata skupen konjiček, skupno zanimanje, podobne službene težave, lanski sneg, otroci v Bangaldešu), za kar se ti sloh ne zanimaš ali pa ne prispevaš k debati, vednar ti tebi to podzavestno ni všeč mgd . tudi meni bi ne bilo tebe pa stvar tako moti, da se ti zdi, da je ogroženo že tvoje družinsko življenje.mislim, da je tudi njen mož iz te debate popolnoma izključen, zato si želiš, da bi ti on pomagal narediti konec temu.
zato take sanje. veš, če bi tvojemu možu situacijo omenila (ne tvoje sanje in s posteljo) bi bil bolj presenečen kot kaj drugega.
razmisli mogoče imam prav
lp

izredna vročina inluna se bliža.

Ker nimam v ljubezni in čustvenem področju nobenih težav, me zanima, ali so take sanje lahko manifest česa drugega, kar me muči, vendar povsem druge težave iz druge sfere?
Večkrat me je kaj preganjalo, če sem bil presit, a to sedaj ni bil slučaj, tako da je vročina kar možen odgovor.

prebrala sem tvoj prejšnji odgovor oz. tvoje sanje. mislim, da si izredno komunikativen človek iz s svojimi prijatelji deliš svoje težave oziroma se o njih pogoovarjaš, jih vabiš v svoj dom, kjer se počutijo prijetno, odgovarjaš na forumu, ker si nam dal tudi nam vpogled v nekaj drobtinic tvojega življenja. težave v smislu pozitivnega ali negativnega doživetja, dogodka, ker si verjetno zelo družaben človek. to ti je v veliki meri všeč in rad tako živiš . in tu je kleč. tudi ti si samo človek in včasih ti je tega preveč, ker bi rad bil malo sam, da se napolniš in so ti vsi skupaj odveč. ker pa se tega sam niti ne zavedaš so ti to povedale sanje.
lp

Ne vem sam vem da me to dons prov muč, pa nobenmu ne upam povedat, ker se bojim, da bodo rekl da sem lubosumna. Sam blo je grozljiv.

Luna je stopila v znamenje Kozoroga. Poglejte si kaj to pomeni.

http://www.lunin.net/vplivlune/kozorog.html

LP,Kaja

Cisto mozno, da imajo te sanje nek pomen, ni pa nujno, da so v zvezi s prijateljico in mozem. Onadva v tvojih sanjah nastopata le kot prispodobi. Jazj bi tvoje sanje analizirala nekako tako :

– obisk prijateljice-nekaj pride v vajino zivljenje,kar zahteva ukrepanje ali odlocitev
– vsi trije skupaj,ti se umaknes,prides nazaj,vidis “akcijo”, pocakas, da mine-odlocitev prepustis nekomu drugemu (v sanjah mozu)
– v tvoji odsotnosti je bila sprejeta neka odlocitev, s katero se ne strinjas in poskusas resevati, kar se resiti da (groznje)

Tak bi bil moj pristop. Razlagalci sanj bi pa verjetno pristopali drugace.

Se opravicujem za napacen podpis – ne Sanja ampak Senja.

Ja res me nekaj muči in ne vem kako bi to rešila, najraje bi vidla da se odloči nekdo namesto mene.S tem v zvezi sem že storila en korak, pa se bojim da napačnega in ne vem če bom lahko popravila.

Hvala za odgovor, be one, razmislil bom o tem, pa še kdaj na branje. Sašo.

rešiti se zagotovo da, vendar ne tako, da boš odločitev prepustila tretji osebi, ker, tako sanje, boš ogrožena od nje in predvsem ne boš gospodar svojega življenja oziroma partner ampak samo “okrasek”. živet boš morala po pravilih tistih, ki so udeleženi pri tej odločitvi.tega pa ti bo počasi zadosti in boš konec želeli narediti s hitrim rezom(povedala njenemu možu). ker ni nujno, da nekaj kar je drugim je všeč tudi tebi ( malo za hec, lahko gre za odločitev ali boste od sedaj v tvoji družini naprej jedli kefir namesto jogurta. ti pa na lonček s kefirjem ne preneseš niti pogleda pa vendar ga boš morala kupovati oz. tudi jesti, ker mož ne bo razumel zakaj ga ne ). karikiram pa vendar, …

vajeti v svoje roke.
lp

Ce se se da kaj popraviti, poskusaj v naslednjem koraku. Postavi na tehtnico, kaj lahko pridobim in kaj lahko izgubim ? Sicer pa “kdor ne tvega, najvec izgubi”.

Uhh,kaj sanje..jaz ze dva dni hodim naokoli kod ziva mora…nekaj morastega je v zraku..

Zdravo!

Po mojih izkušnjah glede takih sanj bi rekla, da te v podzavesti preganja
ljubosumje.
Daj malo pocrkljaj svojega moža in če te kaj muči okrog njega, ga kar vprašaj,da se ne boš nekje v sebi glodala in si delala skrbi.
čao in lep dan
bojana

Kaj bi pa to bilo? Večkrat se mi sanja, da sem navzoč pri čutju pri mrliču ( sem pač iz podeželja doma,kjer imamo take navade), pa se vedno zbujajo in poskušajo vstajati iz krste, mi se pa mučimo in jih nazaj v krste rinemo !!! Priznam, da sem enkrat že imel izkušnjo, ko sem bil star mislim, da 5 let, ko sem naenkrat(slučajno) sam ostal pri krsti s pokojnikom in ravno v tistem trenutku so se pokojnikove (stričeve) roke nekako snele ( iz “molitvene” poze) in omahnile preko krste. Takrat sem baje padel v šok , sam se sicer tega ne spomnim, po pripovedovanju mame, pa je bilo takrat z mano kar hudo. A mi zna kdo svetovati, kaj storiti, da se rešim teh morastih sanj, ki so dokaj pogoste ( vsaj enkrat na teden) ! Pa še nekaj; večkrat se mi sanja, da se moram vrniti na služenje vojaškega roka (1985), ker , da nisem odslužil v celoti, čeprav sem do dneva natančno 14 mesecev prebil v kasarni v Beogradu !!!! Hvala za vsak dobronameren odgovor !!!

Tudi jaz sem veliko let po odsluženi vojski sanjal, da se moram vrniti, ker nisem odslužil vsega. To so bile dolgoletne more, sedaj pa o tem ne razmišljam in ne sanjam več.

New Report

Close